Všichni vědí, že jsem Paula porazil, nedává si pokoj Woodley a žádá o trilogii

Tyron Woodley býval šampionem velterové váhy UFC, který si na stará kolena usmyslel, že si půjde pořádně přivydělat. V ringu s „pouhým YouTuberem“ ale vyhořel. A to nejen jednou, nýbrž rovnou dvakrát.

Všichni vědí, že jsem Paula porazil, nedává si pokoj Woodley a žádá o trilogii

Býval to šampion velterové váhy UFC, který si za své výkony vysloužil řadu uznání, ale ke konci kariéry značně zaostával. A protože nemohl poznat, kdy má dost, tak začal prohrávat a jeho sláva se začala vytrácet.

Nyní se na Tyrona Woodleyho lidé nekoukají jako na vysloužilou legendu, spousta z nich z něj má srandu, protože dvakrát za sebou podlehl „amatérskému boxerovi“. Media mu tuto skutečnost předhazují a ani fanoušci jeho výpovědi už neberou vážně. Tohle není vizitka, kterou by se bývalý šampion chtěl pyšnit, a proto se rozhodl, že s tím na stará kolena ještě něco udělá.

„Neustále mi spousta lidí píše, jak jsem mohl připustit, že jsem prohrál s YouTuberem. I když si nemyslím, že tato prohra může definovat mou kariéru, tak se vrátím zpátky, abych vám ukázal, že je ve mně daleko více, než jste mohli vidět!“ navnadil Woodley.

„Pravda je taková, že jsem v prvním zápase Jakea porazil a do druhého jsem vstupoval na short notice. Tohle si nikdo neuvědomuje. Vstupoval jsem nepřipravený, nezahřátý, ale i tak jsem znovu vyhrával. Za celý duel jsem se dopustil jediné chyby, která mě ale nakonec stála vše,“ vzpomínal na to, jak mu ujela ruka od brady, čehož jeho soupeř využil brutálním ukončením.

„Všichni děláme chyby, nejen já. Dokonce i Robbie Lawler ji udělal, když mi čelil. Nachytal jsem ho úplně stejně, jako Jake nachytal mě. Ale buďte si jisti, že to tak nenechám. Žádný YouTuber není lepší, než jsem já. Pro tu trilogii si tvrdě půjdu a je jedno, jaké překážky budu muset překonat!“ prohlásil Woodley.

„Momentálně se mi nabízí listopadový zápas s Tommym Furym. Ideálním soupeřem je však i KSI, který si ustavičně bere mé jméno do huby. Je na čase, aby toho kluka někdo naučil poslouchat. Jak to udělám, trilogie s Jakem mě nemine!“ je přesvědčený Woodley, který má v součtu MMA s boxem momentálně na kontě šest proher v řadě.