Dodnes nemůžu přijít Whiteovi na jméno, říká slavná brazilská šampionka, která našla klid až v Bellatoru

UFC nemusí být výhrou pro všechny. Bývalá šampionka Cris Cyborg, která je navíc ve svém oboru naprosto prvotřídní, by mohla dlouhé hodiny vyprávět.  

Dodnes nemůžu přijít Whiteovi na jméno, říká slavná brazilská šampionka, která našla klid až v Bellatoru

Cris Cyborg je vsoučasné chvíli královnou pérové váhy Bellatoru, se kterým nedávno podepsala novou smlouvu, ovšem na svůj pobyt v UFC dodnes nevzpomíná zrovna v dobrém.

Brazilská šampionka, která se řadí mezi nejlepší MMA zápasnice planety, vedla dlouhou dobu s Danou Whitem osobní spory. Jedna strana házela špína na tu druhou, až bylo ukončení vzájemné spolupráce jediným možným řešením.

Cyborg si hned po přesunutí do Bellatoru MMA musela pochválit lepší finanční podmínky a zároveň jí hřálo u srdce, že s ní konečně prezident organizace jedná narovinu.

„Rozdíl mezi Bellatorem a UFC je především v tom, že Bellatoru na svých zápasnicích skutečně záleží. To v UFC bojujete pro Danu Whitea a jeho potřeby,“ nechala se slyšet dnes již sedmatřicetiletá bojovnice v interview pro AG Fight.

„Že jsem odešla z UFC, to považuji za své nejlepší rozhodnutí v životě. Dana White má rád jen ty lidi, kteří mu na všechno přikyvují. Dělejte to a budete s ním v pohodě. Kdo to ale nedělá, jako třeba takový Jon Jones, ten se dostane do problémů,“ odhalovala.

„UFC je jediná organizace, která se snaží co nejvíce vydělávat na svých zápasnících, aniž by jim to nějak vrátila. Co nevidět si to uvědomí více a více atletů a začnou se bouřit,“ předpověděla Cris Cyborg.