Chimaev je nezastavitelný! Přemůže ho jenom jeden soupeř, tuší šampion

Khamzat Chimaev je hrozbou, se kterou se prostě musí počítat. Může se stát šampionem klidně dvou hmotnostních kategorií a zabrání mu v tom maximálně jen jeden člověk.

Chimaev je nezastavitelný! Přemůže ho jenom jeden soupeř, tuší šampion

Švédský bojovník s čečenský kořeny se pasoval do role nového krále UFC. Dokonce své schopnosti přirovnal k Mikeu Tysonovi či Muhammadovi Alimu. Nejsou tyto řeči ale poněkud zcestné?

„Khamzat je dobrý fighter a dozajista je připravený bojovat s každým,“ řekl šampion Aljamain Sterling na svém YouTube kanálu, kde často dělá různé rozbory zápasů či samotných zápasníků.

„Souhlasím s tím, že to je legitimní hrozba a to, jak se prezentuje, je opravdu působivé. Jediný soupeř, který se ho byl schopný dotknout, byl Gilbert Burns. Jinak v UFC nevidím nikoho, kdo by mu mohl být větší zkouškou,“ cítí.

„Abyste Khamzata porazili, musíte ovládat nejen jiu jitsu, ale především grappling. A Khamzatův grappling je velmi působivý. To je ten důvod, proč si myslím, že se stane šampionem. On je schopný na zemi přetlačit každého“ míní.

„Za sebe říkám, že v celé velterové divizi nejtěžší soupeř, kterého mohl potkat, je právě Gilbert Burns. Ten jediný má také šanci ho porazit, protože ho není snadné stáhnout na zem a jeho brada dost vydrží,“ líčil. 

„I když chovám absolutní úctu k ostatním bojovníkům, nemyslím si, že oni Khamzatův nápor vydrží. Ten člověk je opravdu na nejlepší cestě stát se šampionem,“ vyřkl svou predikci bantamový šampion Aljamain Sterling.