Nelítostný Gaethje plánuje nadělovat. Mám soupeře, kterého nenávidím, to mi dodává extra motivaci! líčí

Populární bijec Justin Gaethje se dočkal. Jeho příštím soupeřem je člověk, kterému vůbec nemůže přijít na jméno a jak už naznačil, tak ho i nenávidí natolik, že mu bude velkou ctí, když mu rozbije jeho obličej. 

Nelítostný Gaethje plánuje nadělovat. Mám soupeře, kterého nenávidím, to mi dodává extra motivaci! líčí

Zdali vše půjde podle současně načrtnutého plánu a zdali náš zápas nezruší nějaké zdravotní potíže, které jsou v takto drsném byznysu na denním pořádku, pak nás bude 29. července na UFC 291 čekat ostře vyhlížený střet mezi Justinem Gaethjem a Dustinem Poirierem. 

Dana White se rozhodl tuto bitvu ozvláštnit tím, že do ní vhodil pás pro "Největšího grázla planety", tedy BMF, který od listopadu roku 2019 náležel Jorgemu Masvidalovi. Ten ovšem letos na jaře odešel do důchodu a svůj symbolický titul uvolnil. 

Fanoušci se jistě nepochybně na tuto událost těší a těší se i sám Justin Gaethje, který do ní vstupuje s naprostými zabijáckými úmysly. 

"Jsem nadšený, skutečně nadšený. Tohle je nejen zápas o BMF opasek, ale zároveň šance na pomstu. Chci ukázat Dustinovi, jak moc jsem se posunul, a zmalovat mu ten jeho připitomělý ksicht!" pronesl čtyřiatřicetiletý bijec z americké Arizony. 

"Konečně budu zápasit s někým, koho skutečně nenávidím. To má člověk pak extra motivaci navíc, aby ze sebe vydal to nejlepší. A jako bonus si to pořádně užiju. Na pásu mi nezáleží tak moc, jako na tom, abych tomu odpornému šmejdovi srazil hřebínek!" svěřil se Gaethje serveru ESPN. 

Turnaj UFC 291 bude jedinečný i díky tomu, že ačkoliv zde chybí klasická titulová bitva, tak je bojová karta složena z celé série zabijáků. A to je možná díky tomu ještě lepší.