Past sklapla! Karlos Vémola přestal zapírat a byl se sám udat

Karlos Vémola dlouho tvrdil, že má papíry na všechna svá exotická zvířata v pořádku a že policejní razie, co byla u něho doma, byla jen výsledkem práce jeho protivníka, který se jej snažil před bojem rozhodit.

Past sklapla! Karlos Vémola přestal zapírat a byl se sám udat

Tak dlouho se své verze slavný olomoucký bojovník držel, až ho dostatečné množství důkazů zahnalo do kouta. Když tedy věděl, že již opravdu nemá kam utéct, tak se rozhodl jít s kůží na trh. Ke všemu se sám přiznal.

„K věci zahájení trestního stíhání pro neoprávněné nakládání s chráněnými volně žijícími živočichy a planě rostoucími rostlinami uvádím následující: s obsahem a popisem vydaného zahájení trestního stíhání souhlasím, k jednání se doznávám. Celé věci velice lituji,“ svěřil se Terminátor deníku eXtra.cz, kde již hluboce zpytoval svědomí.

Na konci roku dorazila do „Vémolandu“ policejní hlídka s anonymním udáním, že bojovník doma chová zakázané mládě malého tygříka. Karlos tuto skutečnost popřel, ačkoli se později dokázalo, že si toto mládě vážně obstaral. A nejen pro sebe.

„Policistům třeba tvrdí, že mu chtěl oba tygříky předat úplně neznámý chlap. A že si je vzal, protože mu ten člověk tvrdil, že je jinak utopí. Normální člověk by na někoho takového zavolal policii, náš zachránce zvířátek si ale od toho naprostého cizince radši mláďata vzal a vědomě se tak sám dopustil trestného činu. Je to takový dobrodinec, že sám riskoval vězení, hlavně aby se těm drobečkům nic nestalo,“ sdělil serveru eXtra.cz jejich zdroj, který se v daném případu blíže orientuje.

Co teď tedy bude? Toť otázka. Karlose čekají ještě tři zápasy, než pověsí rukavice na hřebík, ale tuto kauzu rozhodně nelze přehlížet. Pokuta jej jistě nemine a možná dostane i podmínku. Nyní s právníky pracuje na tom, aby ten trest byl co nejmenší.