Pouhá výhra mu nestačí, já musím dominovat, ničit a zabíjet, plánuje nelítostný šampion

Současný šampion pérové váhy Alexander Volkanovski se nachází ve vražedném nastavení a to hodlá již za pár dní promítnout v kleci.

Pouhá výhra mu nestačí, já musím dominovat, ničit a zabíjet, plánuje nelítostný šampion

Obětí současné pérové jedničky se má stát jeho rival a držitel dočasného pás Yair Rodriguez. Ten si titulovou šanci zasloužil zejména díky tomu, že naposledy ve druhém kole ukončil houževnatého Joshe Emmetta. Proti australskému mistrovi divize ale prý těžce narazí.

„Momentálně se nacházím na úplně jiné úrovni, než se nachází zbytek divize. Jsem zcela odlišné zvíře, a když chci, mohu přeladit na ještě vyšší výkonnostní stupeň,“ pochvaloval se Volkanovski.

„O Yairovi vím, že má dobrou bradu, to nám ukázal už několikrát, ale jak už jsem řekl, já se jen s pouhou výhrou na body nesmířím, chci Yaira totálně zničit. Nebudu šťastný, pokud nevyhraju na pořádné KO!“ přislíbil prostřednictvím portálu MMA Junkie.

Volkanovski tohoto bojového ducha v sobě probudil zejména díky hláškám, které jeho nadcházející soupeř vedl. Rodriguez si údajně dělal ze svého soka srandu, že je vyčpělý, malý a slabý. To šampion jen těžce nesl.

„Buďte si jistí, že tento zápas na body nedojde. Chci do toho oktagonu vstoupit a předvést skvělou show. Opravdu nutně budu vyhlížet ukončení před limitem,“ sdělil silně naladěný Australan.