Hrdina bantamové váhy podstoupil druhou operaci. Tělo je zlomené, ale návrat nevylučuje

Bývalý UFC šampion TJ Dillashaw je bohužel poslední roky silně a často sužován různými zraněními, kvůli kterým trochu předčasně pověsil rukavice na hřebík. Touha k boji v něm ale hoří stále. 

Hrdina bantamové váhy podstoupil druhou operaci. Tělo je zlomené, ale návrat nevylučuje

Jeden z nejlepších bojovníků v rámci bantamové váhy měl potíže s kolenem a nyní s ramenem, které mu pořád vypadává z kloubu. To je důvod, proč musel již podruhé na operační sál. Fanouškům ovšem slíbil, že když půjde vše dobře, v kleci jej ještě uvidí.

„Minulý týden jsem byl znova na sále. Všechno proběhlo tak, jak by mělo, tudíž doufám, že se ty mé problémy konečně vyřeší a já se po rekonvalescenci budu moct přesunout zpátky k tréninkům,“ potěšil Dillashaw své fanoušky.

V bantamové váze UFC nás bude mezitím čekat souboj mezi aktivním šampionem Aljamainem Sterlignem a vyzývatelem Seanem O’Malleym. Pokud Sterling úspěšně obhájí i počtvrté, přesune se o divizi výše.

„Samozřejmě bych rád s Aljamainem odvetu, protože jsem s ním bojoval v době, kdy jsem měl vykloubené rameno. Bojovat s jednou rukou je nesmysl, ale já přesto věřil, že ho můžu porazit. Tyhle typy soupeřů dávám, resp. dával jsem. Teď jsem to měl mnohem složitější,“ vyjasňoval Dillashaw.

„Uvidíme, co bude. Teď jsem sice v důchodu, ale ta chuť je ve mně pořád. Když mi to zdraví dovolí, počítejte se mnou,“ navnadil v živém streamu na svém Instagramu bývalý bantamový šampion.

Nejčtenější z tématu