Člen Síně slávy UFC žasne nad výkony nové hvězdy. Bude vlastnit aspoň dva tituly! věří jí

Doba patří mladším, přiznává vysloužilá UFC ikona v podobě Randyho Coutureho, který je nyní doslova ohromen výkony perspektivního čečenského bijce.

Člen Síně slávy UFC žasne nad výkony nové hvězdy. Bude vlastnit aspoň dva tituly! věří jí

Nikdo neví, jak dlouho ještě éra takového Conora McGregora potrvá, nicméně už teď je jisté, že se nám zde rýsuje jeho velmi slibný nástupce. Své k tomu měla co říct úspěšná legenda a současný člen Síně slávy UFC Randy Couture.

Ten vyzdvihl prakticky až do nebes borce, který se od loňského září neobjevil v kleci. Až se tam ale vrátí, opět strhne všechnu pozornost na svou stranu.

„Osobně jsem se na něj byl podívat a musím prohlásit, že se Khamzat Chimaev velmi brzy stane novou tváří organizace. Ten kluk má v sobě všechno potřebné. Drzost, tvrdost, dovednosti, a především umí budit pozornost. Ve světě MMA je několik velkých lvů, kteří disponují podobnými vlastnostmi, ale on je dozajista tím největším,“ chválí Couture nově vycházející hvězdu.

„Vím, že jím mnoho lidí opovrhuje, ale tento člověk disponuje vším potřebným, aby si podrobil celou tuhle hru. Dle mého se stane novou hvězdou UFC a ovládne dvě hmotnostní kategorie!“ doplnil slavný těžkotonážník na adresu devětadvacetiletého borce.

Teď je jen potřeba, aby Khamzat své kvality prokazoval v praxi, musí být o něco aktivnější, než je nyní. Kdykoliv ovšem do boje zasáhne, znamená to show, která zvedá diváky ze sedadel a jemu zajišťuje bonus za nejlepší výkon večera.

Naposledy si Chimaev zcela hravě poradil s Kevinem Hollandem, kterého ukončil v prvním kole na brabo choke. Předpokládá se, že podruhé se v boji objeví až v říjnu. Uvidíme však, zdali nás Dana White nepřekvapí a svému zápasníkovi nesežene dřívější termín.