Staronová tvář v UFC přichází s odvážným prohlášením. Šampion se má mít na pozoru!

Současný šampion velterové váhy UFC Leon Edwards by se údajně měl mít na pozoru. Na záda mu totiž hodlá dýchat člověk, který ho prý jako jediný má šanci porazit.

Staronová tvář v UFC přichází s odvážným prohlášením. Šampion se má mít na pozoru!

Všichni bojovníci by se měli umět prodávat, o což se takový Kevin Lee snaží za každou cenu. I když ho v poslední době nepotkala zrovna nějaká zářivá forma, on ji přiřazuje obzvláště zraněním, která decimovala jeho kariéru i jeho výkony.

Momentálně už Lee doufá, že se mu všechny tyto neduhy vyhnuly a on se bude moct vydat na svou novou cestu za znovuzrozením. Tu započne již příští víkend, kdy mu bude tanečního parťáka dělat Rinat Fakhretdinov.

„Nebudu vám lhát, do velterové váhy jsem se vrátil hlavně proto, protože chci seknout Edwardse. On je současná jednička velterové váhy a jeden z nejlepších bojovníků světa. A protože je Usman už za zenitem, tak holt půjdu po Leonovi,“ dělil se detroitský bijec o své plány, které zahrnují jen ty nejvyšší a nejnáročnější cíle.

„Vždy jsem věděl, že disponuji stylem, se kterým by měl Usman problém. A když on je už prakticky v důchodu, tak půjdu po druhé jedničce, na jejíž bojový styl znám také recept. Jsem skutečně jedním z mála lidí, kteří tu mohou Edwradse porazit. Navíc mě vždy lákaly jen ty největší výzvy,“ konstatoval.

A že se Leemu v poslední době nedařilo? „To byl pro mě možná ten největší dar. Díky těm zraněním jsem měl dostatek času, abych si mohl vyčistit hlavu. Teď je ze mě nový člověk,“ oznámil třicetiletý bojovník, jehož největším dosavadním úspěchem byl boj o pás dočasného šampiona lehké váhy. Zde podlehl Tonymu Fergusonovi na triangle choke.