Zastaví ho někdo? Kontroverzní YouTuber slíbil šéfovi UFC facku, jen ho uvidí

Protože Jake Paul svou činností nabourává byznys UFC, obořil se proti němu už několikrát veřejně sám Dana White. Kontroverzní YouTuber si ale hrát nehodlá a pohotově reagoval stylem, který nemá s profesionalitou příliš společného. 

Zastaví ho někdo? Kontroverzní YouTuber slíbil šéfovi UFC facku, jen ho uvidí

Spory mezi Danou Whitem a Jake Paulem jenom sílí, tentokrát se dostáváme už i k výhružkám na zdraví. Jake Paul se údajně vydal do světa bojových sportů, aby kompletně změnil tuto hru.

„Je mi líto, když vidím, kolik času ti sportovci tráví tréninkem a pak za to dostanou jen takovou almužnu,“ reagoval s tím, že se to týká zejména zápasníků UFC, kteří jsou za svou dřinu nejvíce nedoceněni, za což může hlavně hamoun Dana White.

Protože mladý YouTuber svým přesunem do boxu rozjel velmi slušný byznys, který atakuje nejlepší čísla turnajů UFC, nemohl zůstat White zticha. A tak se nám zde rozjela verbální přestřelka, jíž Jake Paul nyní posunul na zcela novou úroveň. 

„Víte, já jsem člověk, který se tu snaží něco změnit. Usiluji o to, aby MMA zápasníci měli lepší platy. Dana White je zase člověk, kterému se má práce nelíbí, jelikož mu narušuju jeho byznys. Proto o mně neuctivě mluví, a proto mě všude diskredituje,“ konstatoval americký YouTuber.

„Ty spory mezi námi opravdu sílí. On opovrhuje tím, co dělám já, já zase opovrhuji tím, co dělá on. Myslím si, že to dopadne tak, že pokud se s ním potkám třeba někde v klubu ve Vegas, tak k němu přiběhnu a rovnou mu dám facku,“ pohrozil Paul pro Fight Hub TV.

Prozatím se však Jake musí soustředit na turnaj, jenž se uskuteční 5. srpna. Jeho soupeřem, jak už dobře víme, je UFC veterán Nate Diaz. A spekuluje se o tom, že tento galavečer bude bořit rekordy v počtu prodaných PPV, tak uvidíme.