Adesanyu rozmáčknu jako červa! pohrozil americký veterán, který touží po moci

Devětatřicetiletý americký veterán Jared Cannonier skutečně touží po mistrovské příležitosti, že je ochotný udělat vše, co bude třeba, aby se jí dočkal.

Adesanyu rozmáčknu jako červa! pohrozil americký veterán, který touží po moci

Bojovník s přezdívkou „Killa Gorilla“ si naposledy poradil v kleci s Marvinem Vettorim, kterého přemohl na body, a ihned po zápase vydal prohlášení, že by nerad se svým dalším fightem otálel.

„Nejhorší je, pokud zápasník vyjde z pracovního tempa. Jsem připravený na ty nejvyšší výzvy, proto jsem tu,“ uvedl, přičemž už na tiskové konferenci házel očkem po šampionovi s nigerijskými kořeny. Důvod je dle něho údajně prostý.

„Jsem tu jeden z mála lidí, kteří ho mají šanci porazit, a to skutečně porazit. Já vlastně mohu přemoct naprosto všechny. Kohokoliv se dotknu, toho mohu rázem poslat spát. Jen mi dejte šanci v boji o titul a já vám ukážu, že Izzy proti mně bude naprosto neškodný. Jsem více než připravený, zmáčknu ho jako červa!“ slíbil. 

Otázkou pouze je, zdali bude tato jedna výhra Cannonierovi stačit. V jeho prospěch mluví hlavně to, že by boj s ním upřednostňoval tým soupeře. Dana White však naposledy hlásil, že o titul bude nyní bojovat Robert Whittaker anebo Dricus Du Plessis, kteří se spolu v červenci utkají. Pokud tedy šéf UFC nezmění svůj názor.

Přidáme-li k tomu ještě pohled samotného nigerijského šampiona Adesanyi, tak ten avizoval, že si dá ve střední váze poslední obhajobu, než se opět vydá o hmotnostní divizi výše, kde bude vyhlížet druhý pokus v boji o pás. Preferoval by jistě odvetu s Janem Blachowiczem, ale nebránil by se ani komukoliv jinému, kdo v té chvíli bude šampionem.