Conor McGregor čelí obvinění ze sexuálního zneužívání. Svoji oběť si odtáhl na pánské záchody

Slavný irský zápasník se znovu, už poněkolikáté, dostal do potyčky se zákonem. Nyní na něj bylo podáno obvinění ze sexuálního obtěžování.

Conor McGregor čelí obvinění ze sexuálního zneužívání. Svoji oběť si odtáhl na pánské záchody

K incidentu došlo během domácího utkání NBA týmu Miami Heat, které Conor McGregor osobně navštívil, aby zde propagoval svůj kryosprej proti bolesti. Sám bolest ovšem rozdával, jelikož na téže akci doslova vypnul maskota domácího týmu Burnieho.

Jak potvrdil basketbalový klub, mělo jít o show, ze které se však později vyklubala smolná událost. Conor svoji levačku napřáhl tak moc, že Burnieho knockoutoval. Muž v kostýmu maskota následně odjel do nemocnice kvůli preventivní kontrole na otřes mozku.

Tímto akce na finále NBA však ještě nekončila. Conorovi údajně padla do oka jedna mladá slečna, kterou měl vylákat na pánské záchodky, kde se na ni vrhnul.

Server TMZ Sprots uvádí, že měl irský zápasník oné dívce strčit jazyk do úst a začít ji líbat, což ona odmítala. Chováním slavné MMA ikony byla navíc tak znechucena, že ji udala na policii, která případ nyní vyšetřuje.

Není to poprvé, co se pověstný Notorious ocitá v podobné, ne-li přímo stejné situaci. Takovéto trable řeší přibližně jednou do roka a zatím z toho vždy dokázal vyjít čistý.

Lidé se domnívají, že buďto své oběti podplatí, aby stáhly žalobu, anebo je opravdu nevinný a všechny dámy na něm chtějí pouze vydělat.

„K situaci se zatím nehodláme vyjadřovat, ale ujišťuji vás, že pravda brzy vyjde najevo,“ sdělil portálu TMZ Sports Conorův právník, který tak věří v Irovu nevinu.