Je opravdu Jake Paul tak dobrý? Známá boxerská hvězda si z něj dělá legraci. Nebojí se konfrontace

Jake Paul se považuje za profesionálního boxera, který by se mohl měřit s celou aktuální špičkou okolo střední až polotěžké váhy, ale všechno tohle dělá jen kvůli rozruchu. Ve skutečnosti neumí vůbec nic, prokoukla jej slavná šampionka.

Je opravdu Jake Paul tak dobrý? Známá boxerská hvězda si z něj dělá legraci. Nebojí se konfrontace

Dovednosti YouTubera, jenž se vydal na dráhu "profesionálního bojovníka" byly zesměšněny neomylnou boxerskou šampionkou, která je přesvědčená, že by ho sama hravě porazila.

Claressa Shields patří mezi nejvíce perspektivní zápasnice v oboru a jako taková zná své kvality i svou hodnotu. Když ji tedy byla dána šance, aby vystoupila na stejném galavečeru jako náš YouTuber Jake Paul, musela odmítnout. Přijde jí to totiž nesprávné a možná až ostudné.

"Už nikdy neskloňujte moje jméno s Jakem Paulem! Se vší úctou k němu, já jsem skutečná boxerka a nikdy bych nemohla bojovat na stejném nesmyslném turnaji jako on," uvedla svérázná šampionka, která ve své profesionální kariéře ještě nepoznala hořkost porážky. O jejích schopnostech se tedy nedá pochybovat. 

"Bylo by pro mě ponižující působit na stejném turnaji, kde je v hlavním zápase někdo, kdo se kvalitativně ani nemůže přiblížit mým dovednostem. Kdybych chtěla, Jakea bych v ringu přemohla, a to ani nepatřím do jeho váhové kategorie," prohlásila odhodlaně.

Claressa Shields se řadí na tu stranu lidí, kteří Paulovým chováním spíše opovrhují. Mnoho dalších zvučných zápasníků to ale vidí opačně a Jakea naopak uznávají, protože je zárukou dobré výplaty. Jedná se o takové jedince, jako jsou například Jorge Masvidal, Dustin Poirier, Derek Brunson nebo Vitor Belfort, tedy samá velká jména.