Půvabná bojovnice se pomalu loučí s profesionální kariérou. Platformy pro dospělé jí vydělávají mnohem více

Paige VanZant byla dlouhou dobu jednou z nejvíce sledovaných bojovnic v UFC, kde více než svými výkony zaujala svým vzhledem. To vedlo k založení platformy OnlyFans a prodávání obsahu pro dospělé fanouškům. Peníze se jenom hrnuly.

Půvabná bojovnice se pomalu loučí s profesionální kariérou. Platformy pro dospělé jí vydělávají mnohem více

Denverská rodačka tak prakticky během několika dnů načala novou kariérní etapu, která jí vydělávala mnohem více peněz než bojování v kleci. Postupně přišly i výkonnostní výpadky, ale to Paige ani tak nevadilo, v životě měla vystaráno.

„Bojování mě vždy bavilo, proto jsem se ho nemohla vzdát, ale věděla jsem, že se jím živit nedá,“ povídala. „Přešla jsem z UFC do Bare Knuckle FC, protože mi to přešlo zajímavé a chtěla jsem ještě něco dokázat. Teď však vím, že to už není potřeba,“ přiznávala půvabná blondýnka.

VanZant organizaci Bare Knuckle sdělila, že boj již nutně nevyhledává, ale rád by zůstala pod smlouvou, pokud by svůj názor změnila. Nadále si vydělávala prodejem obsahu pro dospělé a na bojové sporty postupně zanevřela. Jedinou výjimku učinila až pro zábavní wrestlingovou organizaci AEW.

„Dělám to, co mě baví a u čeho cítím, že je v daný moment nejlepší. Bojování jsem vždy měla v krvi, milovala jsem to, ale pak přišlo to kruté vystřízlivění, kdy člověk pozná, že se tím živit vážně nedá. Na OnlyFans si celou svou UFC výplatu vydělám za týden nebo dva, to je šílené,“ poukazovala.

„Stále se chci vrátit a zkusit si nějaký zápas v ringu nebo kleci, ale z finančního hlediska tu potřebu vážně nemám. Nyní je jasné, že bojování je jenom mým koníčkem, protože se už delší dobu živím úplně jinak,“ dodala Paige VanZant pro server Yahoo Sports.