Nejtvrdší ranař, jakému kdy čelil? Gaethje má smůlu, Poirier ukázal směrem do Irska

Dustin Poirier je už v lehké váze UFC jakousi stálicí, která čelila, každému, komu jen čelit šlo. Zejména pak co se týká špičky žebříčku. Každý z jeho soupeřů byl něčím výjimečný, ale kdo měl ten vůbec nejrazantnější úder?

Nejtvrdší ranař, jakému kdy čelil? Gaethje má smůlu, Poirier ukázal směrem do Irska

Ve spojitosti s tvrdostí se nejčastěji v MMA světě skloňuje jméno Justina "The Highlight" Gaethjeho, tedy rváče z americké Arizony, který si libuje v šílených, až krvelačných přestřelkách. Jeho údery jsou možná tvrdé, ale údajně ne úplně nejtvrdší.

„Justin je neortodoxní zápasník, který má nejvíce nebezpečné leg kicky, do nich se opravdu opírá vší svou silou. Největší úder rukou má ale Conor McGregor,“ uveřejnil bývalý dočasný šampion z divize lehké váhy UFC Dustin Poirier.

„Nepochybuji o tom. McGregor je zkrátka největší ranař, jakému jsem kdy čelil. Je to speciální jedinec se skvělou technikou,“ vzdával Poirier hold slavnému Notoriousovi.

Oba borci se střetli už třikrát, a i když McGregor tuto válku načal vítězně, následně dvakrát prohrál. Ve třetím souboji však trochu smolně, jelikož si zlomil nohu, a tak se nyní jen vyčkává, zdali dojde k čtvrtému měření sil.

„Ať už je Conor jakýkoliv, musím mu nechat, že se s tou zlomeninou popral jako chlap. Pro mě je ta série už ukončena, ale uvidíme, co přijde,“ nechal se slyšet Poirier.

Dustin nyní bude bojovat v odvetě právě s Justinem Gaethjem o BMF opasek. Jedná se o symbolický pás, který nemá váhu šampiona, ale všichni o něj usilují. Důvodem je, že patří tomu největšímu gangsterovi v UFC. A tím chce být prostě každý.