Vím, že jsem nejlepší polotěžká váha planety! překvapil zápasník z Bellatoru

Bellator MMA cítí, že má nejkvalitnější divizi polotěžké váhy na světě. Sebevědomí jejich bojovníků to jenom potvrzuje. Hlasitý je obzvláště Corey "Overtime" Anderson. 

Vím, že jsem nejlepší polotěžká váha planety! překvapil zápasník z Bellatoru

Corey Anderson, tedy známý veterán z UFC, si na turnaji Bellator 268 hravě poradil s bývalý šampionem Ryanem Baderem, jehož ukončil po první minutě prvního kola na TKO. Jakmile poté nastal čas na pozápasový proslov, americký borec s chválou na svou osobu určitě nešetřil. „Už dávno vím, že jsem nejlepší polotěžká váha planety!“ vyhrkl ze sebe.

Od té doby z úst amerického bojovníka neslyšíte jiná slova. Vždy, když přijde řeč na porovnávání, tak sebechválou Anderson nešetří. Nejinak tomu bylo i nyní před jeho dalším zápasem, který svede s Phielm Davisem.

„Vím, že dokážu porazit kohokoliv na světě. Vše je to o hlavě a motivaci, tu já mám. Porazil jsem i Nemkova, i když výsledek říká něco jiného," pokračoval Anderson, který tak připomněl, že ve svém posledním zápase podlehl nynějšímu šampionovi z divize do devadesáti tří kilogramů. Na jeho uvažování se však nic nezměnilo.

„Šlo o jasný zářez bodových rozhodčích, protože jsem pro výhru udělal vše. Tak či tak to napravím. Stále věřím tomu, že jsem nejlepší polotěžkou vahou planety. Ted smetu Davise a pak si to dáme znovu," pronesl třiatřicetiletý bojovník. 

U Bellatoru je ovšem poslední dobou zvykem, že se tu všichni prohlašují za nejlepší. Nedávno to byl Patricio Freire, po něm AJ McKee. Své zápasníky také velmi často chválí prezident Scott Coker, který má za to, že minimálně tři hmotnostní kategorie má kvalitnější jak Dana White v UFC. Inu, třeba jednoho dne vážně dojde na porovnávání.