Už se blížím! Jiří Procházka má bojový vzkaz pro celou divizi

Byla ta dlouhá doba. Od loňského prosince Jiří Procházka laboroval se zraněným ramenem, se kterým podstoupil náročnou operaci. Teď se však připravuje na velký návrat.

Už se blížím! Jiří Procházka má bojový vzkaz pro celou divizi

Všichni jsou pochopitelně velice netrpěliví, jelikož nám divize polotěžké váhy UFC právě stagnuje. Nicméně Dana White dal Jiřímu své slovo, a to by rád dodržel. Jakmile se český válečník vrátí, bude jej čekat šance v boji o titul, kterého se loni vzdal.

K uvolněnému šampionskému opasku se dostal Američan Jamahal Hill, který Jirku vždy v pravidelných intervalech popichuje, aby svůj comeback urychlil. Dlouhé týdny se Procházka svému sokovi neozýval, teď však celé veřejnosti zaslal zprávu.

„Právě slavím své výročí. Dnes je to přesně rok, co jsem vyhrál UFC opasek. Od té doby jsem změnil spoustu věcí, ale cesta a má vášeň, abych byl skutečným šampionem a mistrem v oboru bojových sportů, ve mně zaplály ještě silněji. Za pár měsíců si ten titul vezmu zpátky!“ napsal Procházka na své sociální sítě.

Dvanáctý červen 2022 byl právě tím dnem, který se nesmazatelně zapsal do Jirkovy paměti, ale i historie celého českého MMA, které tehdy poznalo svého vůbec prvního šampiona v UFC. Stále je obrovským úspěchem se do UFC vůbec dostat, natož tam vyhrát titul, to už skutečně o něčem svědčí.

Teď je tedy podstatné, aby Jirkova pouť byla stejně úspěšná, jako byla v momentě, než se kvůli zranění přerušila. Ohledně návratu to zatím vypadá nejdříve na září, spíše však říjen či listopad. Duel s novým šampionem Jamahalem Hillem jistě bude velmi sledovaný.