Ani nevíte, jak moc jsem zklamaný, klopí hlavu Dvořák po třetí prohře v řadě. V UFC mu hrozí konec

Tak velká to byla radost, když se dostával na vrchol, ale teď zažívá velké trápení. David Dvořák prohrál zápas, v němž měl dle papírových předpokladů jasně vyhrát. Nyní si sype popel na hlavu.

Ani nevíte, jak moc jsem zklamaný, klopí hlavu Dvořák po třetí prohře v řadě. V UFC mu hrozí konec

„Je opravdu těžké popsat slovy, jak moc mě můj další sportovní neúspěch mrzí. Omlouvám se všem, které jsem zklamal," vypisoval David na svých sociálních sítích.

„Tomuto zápasu jsem obětoval naprosto vše. Byl jsem nejlíp připravený ve své kariéře. Měl jsme nejlepší kemp a nepodcenil jsem jediný detail v přípravě. Dřel jsem každý den jako kůň a byl jsem oddaný svému snu. Bohužel přes všechno, co jsem tomu dal to bylo málo a soupeř byl lepší," přiznal se sklopenou hlavou. 

Nejhorší pro jindy elitní českou muší váhu nyní je, že se její sen o pobytu v UFC pomalu rozplývá. Svou anabázi zde sice načala třemi výhrami, ale následně přišly tři prohry v řadě, a to se málokdy odpouští. Zejména, pokud jste u základního kontraktu a vaše výkony nejsou zrovna oku líbivé.

Podle všeho by měl rozhodnout Davidův příští zápas. Na nějaké spekulace o místě a soupeři je zatím vážně příliš brzy, ale pokud by ani tam královehradecký bojovník neuspěl, mohly by se mu brány z MMA Ligy mistrů také rychle zavřít.

Pro tuto chvíli je důležitá regenerace, nabrání nových sil a potom se pojede nanovo. Dvořákův soupeř Steve Erceg se nyní nepochybně zapíše do oficiálního žebříčku, a i když šlo o UFC nováčka, tak bychom se nemohli divit, kdyby poskočil rovnou před Davida.