Neuvěřitelná McGregorova proměna! Tuto výhodu má mít ve svém dalším zápase

Co Conor McGregor marodil se zraněnou nohou, měl dost času zapracovat na své fyzické stránce. Takovouto tělesnou stavbu jste u slavného Ira ještě neviděli!

Neuvěřitelná McGregorova proměna! Tuto výhodu má mít ve svém dalším zápase

Protože si irský zápasník v červenci předloňského roku zlomil nohu, nemohl se naplno věnovat tréninkům. Úplně bez práce ale zůstat nechtěl, a tak volný čas směroval hlavně do nárůstu svalové hmoty.

„Má síla vzrostla o dobrých 50 procent!“ pochlubil se kontroverzní Ir na svém Twitteru.

„Každé zranění má své výhody i nevýhody. Já se rozhodl to proměnit ve svou výhodu, proto jsem rozjel hlavně spoustu silových tréninků. Hraju s kartami, které mám k dispozici,“ opodstatňoval své jednání.

Bohužel pro veřejnost, první člověk, který mohl Conorovu nově nabitou sílu ochutnat, byl nic netušící maskot basketballového týmu z Miami. Ten od McGregora koupil ránu, aniž by mu prý něco předtím udělal. Dané video obletělo vesměs celý internet. 

Fanoušci se proti Conorovi staví, že jednal trapně a chybně, ale on si s jejich nářky těžkou hlavu nedělá. Není to poprvé a možná ani naposledy, co musí řešit podobnou situaci. Vlastně ani nechce, aby fanoušci jeho veřejný život řešili. Raději ať se naladí na jeho bojovou kariéru, která se co nevidět opět vyresetuje. 

„Jen počkejte, až se vrátím do klece. Všichni ti klauni se zblázní. Všude slýchám, jak jsem namakaný a větší, než jste mě viděli naposledy. Teď to budou ty pravé bomby!“ pochlubil se McGregor, jehož tělo bude mít po návratu možná potíže splnit limit nejen lehké, ale možná i velterové váhy.