Dynamo prvním šampionem Clashe! Mawar zatočil s gangstaboyem, Benda si povodil druhého Kotlára

Clash of the Stars 5 opět posunul hranice, což potvrzují čísla sledovanosti. Lidé chtěli vidět další várku bizaru, který jim tato organizace zprostředkovává. A že se sobotní turnaj extra vydařil.

Dynamo prvním šampionem Clashe! Mawar zatočil s gangstaboyem, Benda si povodil druhého Kotlára

Turnaj jako vždy začala ta nejvíce bizarní událost, kdy se proti sobě postavili dva členové, kteří by se v klasickém případě bojové branži vyhnuli hodně velkým obloukem. Matouš Kaluba a Ladislav Gal se na osoby pánského pohlaví hrdě štípali a fackovali a v tomto rytmu přetrpěli celé první kolo, které nakonec vyhrál druhý jmenovaný na technické KO, jeho soupeř se totiž vzdal a do druhé části nenastoupil.

Očekávaný střet dvou liliputů skončil výhrou „Malého Zmijozela“, který na poměry malých mužů byl o něco větší jak jeho protivník. Tuto převahu dával Petrovi Markovi po celou dobu cítit, až jej v závěru prvního kola ukončil rovněž na TKO.

Všechny pochopitelně zajímal i zápas dvou slepých bojovníků (resp. jednoho slepého a druhého se zavázanýma očima). Zde žádné tvrdé rány nepadaly, ale nutno dodat, že se diváci v hale bavili i tak. Přes ten jejich hluk ani jeden z bojovníků nic neslyšel, a tak se vždy marně hledali. Když se našli, přišla série drobných úderů, které později doprovázely Dragunovy pokusy o strh na zem. Aby ovšem tento takedown dotáhl do konce, na to nikdy neměl potřebné síly, a tak nakonec prohrál 0:3 na body.

Nejvíce vypjatý souboj na celém turnaji mezi Karlosem Bendou a Diegem Kotlárem skončil vítězstvím prvního jmenovaného bojovníka. Ačkoliv Diego přes šest měsíců svému mohelnickému protějšku urážel rodinu, tak si Karlos všechen svůj hněv šetřil na tento okamžik a v boji jej vypustil. Zrodila se tak výhra v prvním kole na TKO, které navíc okořenily pořádně ostré lokty do hlavy.

Souboj dvou Tadeášů ovládl ten zkušenější, a sice „Mawar“ Růžička, který prodal své profesionální bojové zkušenosti a se svým protivníkem si pohrál jako kočka s myší. Shodou okolností duel neukončila žádná rána, nýbrž vykloubené rameno, které si Tadeáš Veselý vyhodil při jednom z útočných výpadů.

Historicky vůbec prvním šampionem organizace Clash of the Stars se stal Tomáš „Dynamo“ Križan, který si poradil s Markem Valáškem alias Datlem. Český bojovník toho bohužel moc nepředvedl, inkasoval rány hned v úvodu a nakonec prohrál na technické KO.  

Nejčtenější z tématu