Clash of the Stars nabídne nejšílenější kartu v historii. Zápas slepých, liliputů, ale i 180kilového dlaždiče

Když už si lidé začali myslet, že tu laťku nelze posunout nikam dál, tak přišli promotéři Clashe Tomáš Le Sy a Jakub Jíra a předčili naše očekávání.

Clash of the Stars nabídne nejšílenější kartu v historii. Zápas slepých, liliputů, ale i 180kilového dlaždiče

Již tuto sobotu večer bude pražské O2 universum hostit v pořadí páté pokračování turnaje Clash of the Stars, který má být ještě šílenější než ty čtyři předchozí.

Clash tu není od toho, aby nabízel vyloženě profesionální MMA fighty, i když zde sem tam nějakého profesionála nebo napůl profesionála najdeme, ne, on je tu proto, aby lidi bavil věcmi, které byste v nitru oktagonu normálně neviděli.

Co bude tedy vrcholem? Kromě toho, že zde máme jako už tradičně pár psychicky labilních jedinců či homosexuálně orientovaných bojovníků, tak se laťka opět posunula, že se zde objeví i liliputi. Jeden si dal trefnou přezdívku „Obr“, druhý si říká „Malý zmijozel“.

Vůbec největší bizar ovšem představuje bitva dvou slepých. Resp. jednoho slepého a druhého se zavázanýma očima. Na trenýrkách budou mít jen zvonečky, aby podle sluchu poznali, kde se přibližně ten druhý pohybuje.

Největší trhák z hlavní karty obstará 180kilový bývalý kriminálník Diego Kotlár, kterému bude tanečního partnera dělat Karlos Benda. Tento souboj je extra vypjatý, jelikož do zlé krve této dvojice musela zasahovat i policie.

Hlavní předzápas večera bude patřit dvěma Tadeášům, a sice Veselému, přezdívanému „Gangstaboy“ a Růžičkovi, profesionálnímu fighterovi. Aby se rozdíl v kvalitě mezi oběma borci trochu dorovnal, může Růžička v boji používat pouze své ruce, na které si nasadí velké 20uncové rukavice. Veselý si navlékne malé MMA rukavice a může používat vesměs všechno.

Připomeneme si také, že vrcholem večera bude boj o titul šampiona střední váhy mezi Tomášem „Dynamo“ Křižanem a Markem Valášek alias Datlem. Ten však nesplnil váhový limit, a tak mistrovský opasek v případě výhry dostat nemůže.

Nejčtenější z tématu