Neporazitelnost je jenom slovo, za mě mluví skutky, hovoří slavný veterán, co si troufá na ikonu z Dagestánu

Rafael Dos Anjos sice už není nejmladší, zato ale jako starý pes věří, že jeho zkušenosti přebijí dravost mladších bojovníků. Zejména takový Islam Makhachev by si měl dávat pozor. 

Neporazitelnost je jenom slovo, za mě mluví skutky, hovoří slavný veterán, co si troufá na ikonu z Dagestánu

Makhachev je momentálně šampionem divize lehké váhy, ovšem než usedl na trůn, mluvilo se o tom, že se utká právě s Dos Anjosem. Tato bitva se ale nevzdory několika pokusům zdála být prokletá, a tak na ni nikdy nedošlo. To brazilský jedinec nemůže skousnout. 

"Neporazitelnsot je jenom slovo, já konám činy. Styly dělají zápasy a já vám garantuji, že kdyby se Makhachev střetl se mnou, na trůnu lehké váhy by dnes neseděl," prohlásil odhodlaný veterán, který nyní střídá výhry s prohrami. Řídí se ale heslem, že každý zápas je jiný a jeho brazilské jiu jitsu by údajně Islamovi mělo hodně zněpříjemnit život. 

"Je to stejné jako s Khabibem, ten porazil mnoho borců, i kvalitních sice, ovšem nikdy se nepral s pořádnými zemaři, kteří by eliminovali jeho grappling. Makhachev je Khabibovi velice podobný, proto věřím, že bych ho porazil," nechával se slyšet osmatřicetiletý bojovník. 

Rafael Dos Anjos teď musí nutně vyhrávat, aby svá slova ohledně útoku na mistrovský titul mohl naplnit. Dá se předpokládat, že v jeho postavení bude momentálně jedna výhra málo. 

Koho by tažení tohoto brazilského bijce zajímalo, nechť si zakroužkuje v kalendáři 12. srpen, kdy se koná další Fight Night turnaj, jemuž bude Rafael headlinovat společně s drsňákem Vicentem Luquem. Už předem je jasné, že se v tomto utkání vyplatí nemrkat.