Mediální magnát Soukup hodlá oprášit své boxerské dovednosti, přímo ve studiu si plácnul se soupeřem

Slavný český podnikatel Jaromír Soukup opráší ještě jednou na stará kolena své boxerské dovednosti. Laso mu předhodila zábavní organizace Clash of the Stars, ve které se střetne se známým „Psychopatem“ Alešem Bejrem.

Mediální magnát Soukup hodlá oprášit své boxerské dovednosti, přímo ve studiu si plácnul se soupeřem

Soukup oslavil letos v únoru čtyřiapadesáté narozeniny, ale do nějakého starého železa se rozhodně necítí. Již v březnu byl navštívit turnaj organizace Clash of the Stars, kde se přiznal, že ho tamní atmosféra doslova pohltila. Naznačil tak, že je sám připravený, dají-li mu promotéři tu možnost, nastoupit ještě jednou na místo činu.

Promotéři Clashe ani na moment neváhali a rovnou přišli s návrhem. A aby toho nebylo málo, k tomuto souboji oslovili člověka, který jen stěží kontroluje své chování – Aleše „Psychopata“ Bejra.

Na sociálních sítích již v průběhu minulého týdne kolovala videa, která sloužila jako upoutávka ke středečnímu dílu Reakce Jaromíra Soukupa, v němž Aleš Bejr přepnul do svého klasického agresivního módu, během kterého mu určitě nechcete stát v cestě. Jeden takový „rage“ chytil i ve studiu, kde se přímo se Soukupem pustil do tahanice, až z toho vznikla dohoda ohledně zápasu.

„Jasně, jdeme do toho, ale nač čekat až na další turnaj Clash of the Stars, dáme si to rovnou tady!“ navrhl Bejr a napadl šéfa televize. „Co s tím uděláš, Jaromíre? Co? Co?“ provokoval. Když mu to ale Soukup začal vracet, tak bylo zle. „Nesahej na mě ti říkám! Pusť mě!“ křičel ve studiu.

Roztržku oné dvojice musel utnout až střih režie. Když se vrátil obraz, oba aktéři seděli zpátky na svých místech. Aleš Bejr nicméně potvrdil: „Dobře, těším se na tebe, Jaromíre, těším se na tebe, sejdeme se v Clash of the Stars!“

Doplníme si jen, že půjde o zápas v boxu, který dost možná uvidíme již na podzimním galavečeru organizace. Ačkoliv nám podrobnosti ještě budou upřesněny.

Nejčtenější z tématu