Akceptaci ani po letech nečekejte. McGregor prohru s Poirierem nepočítá, nebýt zranění, bylo vše jinak

Dustin Poirier se dodnes chlubí, že nad Conorem McGregorem drží dvě výhry v řadě. Tu druhou mu ovšem jeho irský protějšek nepočítá, duel hrubě ovlivnilo zranění. 

Akceptaci ani po letech nečekejte. McGregor prohru s Poirierem nepočítá, nebýt zranění, bylo vše jinak

Pověstný irský Notorious se postupně už vrací do plného tréninku a spolu s tím si začíná vyšlapávat cestičku k další odvetě s Dustinem Poirierem. Tu si podle všeho zaslouží už jen díky tomu, že se v jejich posledním zápase zranil, kvůli čemuž nemohl dokončit skvěle rozjetou hru, kterou se svým americkým protějškem načal. 

„Při pohledu z několika záběrů si můžete všimnout, že má noha byla zlomená ještě dříve, než jsem vstal ze země. Dokonce byla zlomená ještě předtím, než jsem se pokusil o gilotinu. To je ten důvod, proč jsem se ji snažil nasadit,“ vracel se McGregor k souboji a vysvětlil, proč jsme z jeho strany nečekaně viděli pokus o submisi.

„Mám k dispozici videa, která dokazují, že jsem se snažil fight ukončit, než jsem se zranil. Na čisté rány jsem vedl čtyři ku nule. Ten zápas se stoprocentně vyvíjel mým směrem,“ přidával ikonický zápasník, jenž rozhýbal tuto bojovou hru.

Někteří fanoušci si ovšem dodnes myslí, že Conor tento zápas jasně prohrál, zranění, nezranění. S tím ovšem Notorious zcela jasně nesouhlasí.

„LOL, jen se podívejte na Dustinovo pozápasové interview,“ oponuje Ir. „Ani nevěděl, kde mu hlava stojí. To udělaly ty mé lokty, kterými jsem mu poškodil mozek. Dozajista bych ho ve druhém kole ukončil, jen kdyby ten fight pokračoval,“ napsal Notorious na svých sociálních sítích.

Nyní na McGregora bude čekat předem domluvený zápas s Michaelem Chandlerem a pokud se zadaří, tak půjde buďto o titul, anebo se dočká další odvety s Dustinem Poirierem. To by si jistě nikdo nenechal ujít.