Trilogie s Vémolou? Už toho mám plnou hlavu, odpověděl Kincl. Všude cítí negativní energii

Fanoušky bojových sportů neustále zajímá, zdali se dočkají trilogie mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem. Ani jedna strana nějaké zvýšený zájem zatím však nejeví.

Trilogie s Vémolou? Už toho mám plnou hlavu, odpověděl Kincl. Všude cítí negativní energii

Vzhledem k tomu, jakého průběhu jsme se dočkali v O2 areně, si jistá část fanoušků trilogii ani nepřeje, ta druhá část ale dbá na tu sportovní stránku, která si o završení příběhu vyloženě říká. Proto také o víkendu oslovili Patrika Kincla, který během streamu na svém Instagramu na jejich žádost odpověděl.

„Upřímně (na trilogii) nemám teď žádnou náladu. Stále kolem té bitvy cítím takové divné emoce. Celá příprava byla hrozně negativní, i OKTAGON to takhle promoval, že se prakticky ničemu nemůžeme divit. Rád bych z toho kolotoče aspoň na nějaký čas vyskočil,“ znělo Kinclovo přání, který Terminátora teď nechce řešit.

Organizace OKTAGON MMA jako by Patrikovo současné rozpoložení předem znala, a proto mu naplánovala nejen jednu, ale vesměs rovnou dvě titulové obhajoby. Ta první bude proti vítězi nadcházejícího zápasu mezi Robertem Bryczekem a Samuelem Krištofičem, a pokud v ní šampion uspěje, tak přijde na řadu ještě druhá proti vítězi podzimního zápasu Samuel Čepo vs. Matěj Peňáz.

Karlos Vémola má potvrzenou účast na pražské Štvanici, jeho soupeř bude ještě odhalen. Následně by rád na podzim stihl titulovou obhajobu v polotěžké váze a na konci roku se rozloučí s kariérou v duelu s Attilou Véghem. Ani v jeho scénáři tedy nefiguruje královehradecký rival Patrik Kincl.