Jeden z nejočekávanějších zápasů domácí scény! Pražská Štvanice nabídne boj dvou šampionů

K velmi očekávanému kroku se uchýlila organizace OKTAGON MMA, která právě zaplňuje karty pro tradiční dvojturnaj na pražské Štvanici.

Jeden z nejočekávanějších zápasů domácí scény! Pražská Štvanice nabídne boj dvou šampionů

Léto je tady a to znamená jediné. OKTAGON se vrací na Štvanici, kde se většinou pořádají nejlepší turnaje roku. Jedná se o show, o které mluví celý svět a nejinak by tomu mohlo být i nyní.

Již teď máme potvrzeno, že se do zápasnického tempa vrátí Ivan Buchinger, ale například také Vašek Mikulášek či Karlos Vémola. To je pro příznivce Terminátora nepochybně skvělá zpráva. Z hlediska atraktivity ale bude budit zájem úplně jiný souboj, o ten se postará dvojice šampionů.

Do akce půjde právoplatný šampion pérové váhy Mate Sanikidze, který se bude muset vypořádat s držitelem dočasného opasku Loseném Keitou. Je tedy zřejmé, že vítězná série jednoho či druhého bojovníka bude brzy přeťata. V případě Keity by dokonce šlo o první porážku vůbec.

Předpokládá se, že výhra by mohla jednoho či druhého bojovníka konečně vystřelit do světa, ne-li rovnou do slavné UFC. Ta mimochodem o Loseného projevila zájem, ale on ji zprvu odmítl, protože se ještě necítil připraven. Pokud ovládne i druhou hmotnostní kategorii OKTAGONu, jeho mise na tuzemské scéně bude plně završena a už si zde nebude mít co dokazovat.

„Je mi jasné, že je Keita favoritem, ale já jsem zase právoplatným šampionem. A buďte si jisti, že svou kůži nedám nadarmo. Naopak překvapím a vyhraju zápas na tom nejhezčím turnaji a v nejlepším období v roce,“ zahlásil odhodlaný Sanikidze na svých sociálních sítích.