Jedni mají kvalitu, druzí nikoliv, já to poznám na první pohled, hovoří bantamový šampion a směje se rivalovi

Aljamain Sterling je šampionem, kterému v UFC mnoho fanoušků dlouho nemohlo přijít na chuť. Je to kvůli jeho vystupování, které dodnes prakticky vůbec nezlepšil. O jeho kvalitách ale již pochybovat nelze. 

Jedni mají kvalitu, druzí nikoliv, já to poznám na první pohled, hovoří bantamový šampion a směje se rivalovi

Aljamain "Funky" Sterling je člověkem, který s příchodem mistrovských bojů začal rozvíjet své mluvčí dovednosti. Do koho může, do toho si rád kopne.

Nyní se k němu na paškál dostal jeho další protivník Sean Sugar O'Malley, který prý v kariéře nikam neprorazí. Ačkoliv se dostal až k titulové šance, ale měl velké štěstí, že vůbec tak daleko došel. 

"Všude slýchávám, jak je bantamová váha teď našlapaná kvalitou, což sice nepopírám, ale je nutné, aby si lidi uvědomili, jaký je rozdíl mezi částečnou kvalitou a kompletní kvalitou," začal Sterling svůj proslov, který postupně zaměřoval právě na O’Malleyho.

"Pokud jde o zábavu, je Sugar dobrý klaun. To mu určitě jde, umí ze sebe dělat šaška. A kromě toho ovládá trochu ten postoj, ale jinak je to naprostý žabař," řekl o jednom z nejvíce perspektivních bojovníků na soupisce. 

"Dle mého je ovšem toto přesně ten typ zápasníka, kterého by borci ze špičky divize měli dostávat za odměnu... Nulová zem, nulový grappling a řekl bych i nulová obrana proti strhům. To je prostě ráj pro někoho, jako jsem já, Cejudo a další," poukazoval.

"Pochybuji, že tohle dožene. Ano, začne se na to soustředit, až prohraje se zemařem - například se mnou - tak ten deficit ucítí a už nikdy nedožene," myslí si aktuálně vládnoucí král bantamu.