Legendární těžká váha prokoukla bratry Pauly. Jsou věci, které si nedovolí. A všechny nás prý tahají za nos

Legendární těžká váha v podobě Alistaira Overeema se domnívá, že oba bratry Pauly prokoukla. Nikdy by totiž nešli do zápasu, ve kterém by museli vážně riskovat. Například i své zdraví. 

Legendární těžká váha prokoukla bratry Pauly. Jsou věci, které si nedovolí. A všechny nás prý tahají za nos

Oba YouTubeři si tu vydělávají ohromné peníze, jejích zápasy budí pozornost, ale přitom v nich riskují jen minimálně. I teď, když Jake Paul boxoval s Tommym Furym, se údajně neměl čeho obávat, osud měl ve svých rukou.

„Tohle celé je z jejich strany jenom byznys, o skutečné bojové hře nemají ani páru a pochybuju, že by někdy šli do zápasu, ze kterého by mohli cítit byť jen nepatrné nebezpečí," svěřil se portálu ESPN slavný veterán Overeem. 

„Oba hrají pouze bezpečnou hru, viz Logan Paul vs. Floyd Mayweather nebo Jake Paul vs. Ben Askren, nic z toho nedávalo smysl, vždy museli mít nějakou výhodu,“ přibližoval bojovník, co jej na tom nejvíce štve. 

„Všechny tyhle jejich souboje jsou jen na oko, ani Tommy Fury není žádný boxer, že by měl Jakeu Paulovi nějak výrazně zatopit, což jsme nakonec samé viděli. Jake by nikdy totiž skutečnou výzvu nepřijal. Nikdy by nepřešel do MMA a nikdy by nečelil skutečnému zabijákovi,“ sčítal Overeem, který se bojové kariéře věnuje už přes dvacet let a střetl se s těmi největšími hrozbami v oboru.

Že to tu YouTubeři na bojovém poli přebírají, toho má být důkazem i Logan Paul, který si podle zahraničních zdrojů na únor příštího roku domluvil boxerskou bitvu s Mikem Tysonem. Jeho bratr Jake by ještě v srpnu měl čelit dalšímu veteránovi z MMA branže Nateu Diazovi.