Smělé plány největší MMA persony současnosti. Zamýšlí 4 zápasy ročně a ráda by titul. Návratu se nemůže dočkat

Tak se to blíží. Conor McGregor je oficiálně zpátky v testovacím rybníčku USADA, což znamená jediné. Přesně za šest měsíců odteď může mít svůj první zápas.

Smělé plány největší MMA persony současnosti. Zamýšlí 4 zápasy ročně a ráda by titul. Návratu se nemůže dočkat

Conor je člověk, který už nemusí bojovat, jelikož nepotřebuje peníze. Jemu jde ale o mnohem více. Je to multimilionář, jehož hnacím motivem je historický zápis do dějin UFC i MMA obecně. To je přesně ten důvod, proč se vrací. A pak ještě jeden.

„MMA je vášeň. Můžete skončit, ale nikdy ne úplně, stále to bude ve vás. Člověk to dělá už jen z posedlosti,“ svěřoval se slavný Ir UFC reportérce Megan Olivi. Dával tak vzpomenout například na slova Tysona Furyho, který se vrátil z důchodu z podobných důvodů.

„Mám ty nejvyšší cíle. Chci změnit tuhle hru, jako se mi to už jednou podařilo. Hodlám být prvním, kdo ovládne tři hmotnostní kategorie v UFC. A kdyby to šlo, rád bych bojoval čtyřikrát do roka. Je toho hodně co dohánět,“ byl si McGregor vědom. Zlomená noha jej vystavila na dva roky mimo hru.

„Mám v noze teď titanovou tyč, je ze mě takový Terminátor. Myslím si však, že to bude dobré. Těším se, až ji použiju, protože teď budou mé kopy ještě tvrdší. První, kdo to pocítí, je Michael Chandler, ale po něm přijdou další a další,“ slíbil.

A jak Notorious připomněl, první na řadu přijde Michael Chandler. To je soupeř, který se už nemůže dočkat, protože kvůli Conorovi stojí dlouhé týdny mimo hru a ještě nějaký čas stát bude. Je jisté, že se v něm teď hromadí emoce, které pak jednou budou muset ven. Pravděpodobně v momentě zápasu.