Platy mezi Bellatorem a UFC? To se nedá srovnat, říká bojovník, co zakusil oboje. Výsledek je překvapující

UFC je možná největší MMA organizací na světě, ale že by bylo zase až tak štědré ke svým zápasníkům, to se říct nedá. Corey Overtime Anderson by mohl vyprávět... A také že vyprávěl...

Platy mezi Bellatorem a UFC? To se nedá srovnat, říká bojovník, co zakusil oboje. Výsledek je překvapující

Overtime Corey Anderson sám v UFC působil a jak nyní poukazuje, na této pouti si vytvořil jméno, ale teprve až v Bellatoru začal skutečně žít.

„Stačily mi dva zápasy a konečně jsem mohl zabezpečit rodinu. Má žena mohla přestat chodit do práce, to jsme si dříve nemohli dovolit,“ pochvaloval si třiatřicetiletý bijec pro portál ESPN. 

Na jeho oblíbeného soka Jana Blachowicze z UFC, s nímž se často pošťuchuje, nyní bude čekat eliminační duel v rámci polotěžké váhy proti Alexu Pereirovi, který určí, zdali se opět dostane k boji o pás. A i když se jedná o velký fight, moc velké peníze z něho prý nedostane.

„Podle mě si teď Blachowicz drbe hlavu, že se nerozhodl pro jinou organizaci dříve, když měl ještě možnost. Teď, když mě vidí, tak mi závidí, na jaké peníze si v Bellatoru přijdu. Ani UFC šampioni nemají tolik. O takové částce, kterou beru teď já, si Jan a všichni ostatní mohou nechat jenom zdát,“ opřel se nejen do polského velikána.

Bellator je přitom podle mnohých organizací až druhého sledu. „Mnozí to označují za B-ligu, a i když tu ještě nedržím pás, stále si zde vydělávám více jak současný šampion z UFC. Taková je situace. Komu záleží na penězích, měl by zvážit svou budoucnost jinde,“ navrhuje Corey Anderson případným zájemcům.