Až s ním skončím vrátí se zpátky do střední váhy! hrozí bojovník, který po výhře hodlá vyzvat Procházku

Jiří Procházka momentálně sice stále laboruje se zraněnou rukou, ale o zábavu má i tak postaráno. O boj s ním jeví zájem už tři jména, jedno větší jak druhé.

Až s ním skončím vrátí se zpátky do střední váhy! hrozí bojovník, který po výhře hodlá vyzvat Procházku

Šampion Jamahal Hill je v této chvíli prakticky vzteky bez sebe. Jirkovi dal ultimátum, aby se vrátil do konce srpna, pokud chce bojovat o titul, na což mu český samuraj odpověděl, že s tak brzkým návratem ještě nepočítá. Vidí to spíše na podzim.

Jamahal se naštval a začal si hledat jiného soupeře, jenže mu to nebylo nic platné. Dana White určil, že se bude čekat na Procházku, a tak se čeká na Procházku.

Aby si diváci zkrátili volnou chvíli, mohou sledovat tažení ostatních borců v divizi polotěžké váhy. Například 29. července na turnaji UFC 291 dojde ke střetu Jana Blachowicze s Alexem Pereirou a předpokládá se, že by minimálně jeden z těchto borců mohl být potenciálním budoucím Jirkovým soupeřem. Pochopitelně že Blachowicz doufá, že to bude právě on.

„Všichni vědí, že já a Jirka bychom předvedli ten historicky největší MMA zápas v celé Evropě. Něco takového fanoušci ještě neviděli a já jim to chci už nějakou dobu konečně doručit,“ prohlásil polský bojovník, jenž v únoru oslavil čtyřicáté narozeniny.

„Já se teď střetnu s Pereirou a až s ním skončím, tak se vrátí zpátky do střední váhy. Vzápětí nato vyzvu Procházku. A pevně věřím, že moji výzvu vyslyší. Klidně si počkám, až porazí Jamahal Hilla. Tak či tak budu dalším titulovým vyzývatelem v pořadí. Já jen pevně apeluji na Jirku, aby si uvědomil velikost tohoto souboje a šel do něj s takovou vervou, jako do něj jdu já,“ prohlásil Blachowicz v MMA Junkie radiu.