Prokletý duel i zápas s legendou. Khabib odhalil, kdo byli dva jeho vysnění soupeři, kterým nestihl čelit

Velká škoda, že tohle nedopadlo, protože by se jednalo o naprosto obří věc. Khabib Nurmagomedov odhalil, kterým soupeřům si přál čelit, než ukončil kariéru.

Prokletý duel i zápas s legendou. Khabib odhalil, kdo byli dva jeho vysnění soupeři, kterým nestihl čelit

Slavného ruského Orla zná zřejmě každý správný fanoušek MMA. Patrně jde o nejlepší lehkou váhu celé historie a jednoho z nejlepších bojovníků ze všech, který měl základy v sambu, jež rozšířil o dagestánský řetězový wrestling. Na tuto kombinaci nikdo nenašel recept.

Protože byl Khabib tak dobrý, vyvinutý a talentovaný, přáli si ho lidé vidět zápasit s těmi nejlepšími. A jak nyní můžeme slyšet, téže přání měl i sám Orel, než v říjnu roku 2020 náhle pověsil rukavice na hřebík. K tomuto kroku se rozhodl poté, co nešťastně na následky koronaviru zemřel jeho otec Abdulmanap Nurmagomedov, který mu byl zároveň i trenérem.

„Když se ohlédnu zpět, tak mě nejvíce mrzí asi to, že jsem se neutkal s Tonym Fergusonem. V době mé aktivní éry se nesl na vlně výher, jen nám bohužel osud nikdy nepřál, abychom se střetli. Lidé měli Fergusona za Boha, pro mě to byl však jenom lehce nadprůměrný zápasník, což jsem chtěl dokázat. A i když jsem to nedokázal já, tak dnes při pohledu na jeho výsledky to vidět již můžete,“ pověděl Khabib pro UFC Russia.

„Dále tu je legendární Georges St.Pierre. To je soupeř, se kterým mě chtěl vidět bojovat můj otec, ale jak nešťastně odešel, tak jsem se rozhodl s bojovými sporty skončit. Já a GSP jsme měli k vzájemnému zápasu velice blízko, jenže bez otce jsem prostě už MMA dělat nechtěl. Začal jsem s tím kvůli němu,“ přibližoval někdejší slavný šampion.