UFC veterán se otevřeně přiznává k užívání steroidů: Aspoň se po tom cítím dobře!

Slavný Cowboy Cerrone, kdo by ho neznal. Ačkoliv nikdy v UFC nedosáhl mistrovských příček, fanoušci ho milovali a on miloval tento sport, proto v něm strávil šestnáct let coby jako profesionál.

UFC veterán se otevřeně přiznává k užívání steroidů: Aspoň se po tom cítím dobře!

Když ale pověsil rukavice na hřebík, nemohl přestat cvičit. Lidé to mají po tak dlouhé kariéře obtížné a Donald Cerrone si chtěl prostě užít neřestí, které mu dříve antidopingová agentura USADA zakazovala. Asi už tušíte, kam tím míříme.

„Ano, beru steroidy. Je to pro mě vůbec premiéra, nová věc, protože jsem byl vždy čistý, ale teď jsem si řekl, že prostě chci dorýsovat formu, vypadat dobře, a tak nějak jsem to zkusil. Vážně to funguje,“ přiznával legendární Cowboy ve Calabasas Fight Companion podcastu zcela upřímně.

„Nejedná se o věc, kterou bych chtěl jít někomu příkladem, rozhodně nikoho nenabádám, aby to také zkusil. Já se pouze sám rozhodl, že chci vypadat dobře, těšit se opět ze života při pohledu do zrcadla. Teď, když nejsem limitován žádnými jídelníčky, abych musel plnit hmotnostní limity, jsem si rozhodl ten život prostě užít. I když touto formou,“ přidával Cerrone.

Cowboyova MMA pouť skončila loni v létě, když na submisi (guillotine choke) podlehl ve druhém kole veteránovi Jimu Millerovi. Tento neúspěch podtrhl jeho sedmizápasovou sérii bez výhry, během které si jinak na konto připsal šest porážek a jeden no contest. Všichni tehdy tušili, že je Donald za zenitem a lepší to bohužel už nebude. Proto to i on sám zalomil.