Hlavní aktér ze Zápasu století hodlá opět oprášit rukavice. Chce jednoho z těchto tří soupeřů

Tak to jsou novinky. Chuť do boje se probudila v bývalém šampionovi Mannym Pacquiaovi, který po dvou letech ruší svůj důchodový status a vyhlíží návrat zpátky do ringu. 

Hlavní aktér ze Zápasu století hodlá opět oprášit rukavice. Chce jednoho z těchto tří soupeřů

Možná si někdo z vás vybaví památná slova Tysona Furyho, že pokud tento sport opravdu milujete, patrně nikdy s ním nebudete moc přestat. Manny Pacquiao není výjimkou, a to i navzdory tomu, že ještě nedávno mluvil o tom, že se vracet nehodlá. 

Slavný filipínský politik, jenž ve své aktivní éře ovládl rovnou čtyři váhové kategorie, cítí, že ještě nepatří do starého železa. Pokud zde tedy je šance, jak by mohl novým generacím něco nabídnout, rád by toho využil. Musí to však udělat teď, dokud mu to síly dovolí. 

„Opravdu jsem si říkal, že se nyní budu věnovat více těm politickým záležitostem, abych mohl pomoct svým lidem, jenže pořád mě neopustil ten hlad po úspěchu. Když si všímám těch kluků, jak teď boxují a jak třeba i mě vyzývají, budí to ve mně touhu si to ještě zkusit," pověděl Pacquiao kanálu FightHype. 

„Rád bych proto vyzval Terence Crawforda nebo Errola Spence. Jsem ovšem stále připravený také na odvetu s Floydem Mayweatherem, pokud by se mu do toho chtělo. Tohle jsou tři jména, která mě vskutku lákají oprášit rukavice. Když do toho půjdou oni, počítejte se mnou," řekl v souvislostí se svým návratem. 

Manny Pacquiao je tím typem člověka, který peníze vážně nepotřebuje, má jich mraky. Pokud tedy mluví o návratu, pak proto, že se box stal jeho srdeční záležitostí. A to se vskutku cení.