Z přátelství nenávist! Conor McGregor je vydírán bývalým přítelem, navíc čelí žalobě

Bývaly časy, kdy byl Artem Lobov považován za jednoho z nejlepších přátel Conora McGregora. Tyto časy jsou ale už nenávratně pryč a nyní jedna strana tu druhou žaluje.

Z přátelství nenávist! Conor McGregor je vydírán bývalým přítelem, navíc čelí žalobě

Člověk by se až divil, jak rychle se mohou určité věci změnit. Artem byl svého času v UFC spíše jen velice průměrný zápasník, nijak nevyčníval a na kontě měl více porážek jak výher. Přesto si své místo v MMA Lize mistrů záhadně udržel.

Hodně lidí tehdy tvrdilo, že to bylo hlavně díky jeho užšímu přátelství s McGregorem, což sice nikde nebylo potvrzeno, ale ani vyvráceno. Nyní se však ukazuje, že by to pouto nemuselo být tak silné, jak se zprvu zdálo.

MMA reportér Chisanga Malata pracující pro periodikum The Sun informuje o tom, že Artem Lobov podal na Conora McGregora žalobu, jelikož zneužil jeho nápadu ohledně Proper No. Twelve whisky.

Lobov zdůrazňuje, že to celé byl jeho nápad, a dokonce byl tvůrčí postavou, která se podílela na celkovém vývoji a složení značky. Žádných finančních provizí se ale za svůj nápad nedočkal, což hodlá změnit.

Malata popisuje, že se Lobov dožaduje alespoň 5 % z celkového zisku. Jak to ale doopravdy bude, o tom rozhodne až soud.

O to více šokující tato zpráva je, že bývaly časy, kdy byl Conor za Artema ochotný riskovat vlastní zdraví. V dubnu roku 2018 spěchal do New Yorku, co se doslechl, že Khabib Artemovi vyhrožuje. Irský Notorious okamžitě šel bránit svého přítele. Přesně toho, od kterého je nyní žalován...