Vážně jsem si myslel, že vyhrávám, vyjádřil se Terminátor po zápase. Vinu nese i jeho trenér

Karlos Vémola poprvé od prohry s Patrikem Kinclem vyrazil na veřejnost a rovnou odpovídal na otázky týkající se zápasu.

Vážně jsem si myslel, že vyhrávám, vyjádřil se Terminátor po zápase. Vinu nese i jeho trenér

Terminátor před týdnem čelil svému nepříliš oblíbenému soupeři v pražské O2 areně, a protože emoce mezi oběma stranami jen gradovaly, dalo se očekávat, že se ta nenávist promítne ve válku v kleci.

Karlos se sice nedal a v boji ukázal velké srdce, ale o nějakou válku vyloženě nešlo. Spíše jen o taktickou bitvu, ve které si obě dvě strany myslely, že činnost, kterou provádí, jim zajistí výhru na body. Pouze jedna strana měla pravdu. My dnes už moc dobře víme která.

„Kdybych jen tušil, že v tom čtvrtém nebo pátém kole prohrávám, tak jsem tam vletěl a klidně bych se nechal knokautovat, ale odešel bych se ctí,“ otevřel se Vémola reportérovi Ondřeji Němcovi v pořadu Fight Cast One.

„Šel bych tam a pokusil bych se to urvat za každou cenu prostě. Nechal bych tam víc, než jsem měl. Já jsem však po čtvrtém kole seděl a trenér za mnou přijde a říká mi, že vedu 4:0 na body. Řekl mi, abych to kontroloval a ať nikam nespěchám, že máme ten pás doma,“ vzpomínal.

„Věděl jsem, že to byl hodně nudný zápas, reakce jsem slyšel přímo v hale, ale říkal jsem si, že je to zápas jako s Marpem. Já jsem přišel vyhrát, a i když dělám nudný zápas, tak tlačím, tlačím a tlačím. Já jsem si opravdu myslel, že vedu 4:0 na body,“ přiznával Vémola, který se bohužel spletl v pravidlech. K překvapení všech ale nebyl sám, kromě jeho trenérského týmu se spletlo také mnoho zkušených zápasníků nejen z OKTAGONu.