Boj jako tento si nikdo nenechá ujít. Budou se trhat hlavy! slíbil ambiciózní Čečenec

Jeden z nejvíce perspektivních bojovníků současné UFC soupisky má před sebou životní zápas. A ten si hodlá naplno vychutnat.

Boj jako tento si nikdo nenechá ujít. Budou se trhat hlavy! slíbil ambiciózní Čečenec

UFC to zatím nepotvrdilo, ale dle reakce obou bojovníků zde dost možná máme zaděláno na pořádnou show. Hovoří se totiž o tom, že během října v Abú Dhabí proti sobě nastoupí Khamzat Chimaev a bývalý šampion Kamaru Usman.

Tato dvojice představuje vysněný matchup všech pravých bojových fanoušků. Kamaru byl ještě donedávna tím nejvrcholnějším bodem velterové váhy, na který se snažil každý dosáhnout. Mnoho let se to nikomu nedařilo, až se objevil Leon Edwards, který nigerijského šampiona skolil.

Ve snaze vrátit se zpátky na trůn si Kamaru poručil tu nejtěžší možnou zkoušku – Khamzata Chimaeva. Dana White proti tomu zpočátku měl jisté výtky, ale posléze i on svolil a dal Usmanovi zelenou. A dle reakce obou bojovníků se nám rýsuje jeden z nejlepších soubojů všech dob.

„Tak tohle si nikdo nenechá ujít!“ vypisoval na svých sociálních sítích čečenský bijec Khamzat Chimaev. „Jsem tu, abych trhal hlavy, a mou další obětí se stane Kamaru Usman! Připravte se na to, že tento zápas, který chce každý vidět, bude mít hodně hořký konec. Usmanovi totiž ukončím kariéru a pak už budu muset jít o titul!“ deklaroval.

Jsou to smělé plány dnes už devětadvacetiletého bojovníka, ale pokud je má někdo naplnit, pak právě on. Kamaru má tuhý kořínek, avšak jak nám už Leon Edwards ukázal, ten se dá vytrhnout. Khamzat Chimaev se pokusí o to, aby byl druhým zápasníkem, kterému se to podaří.