Výkony mu vynesly laso do světa. Šampiona OKTAGONu si teď otestuje sám Dana White

Když je člověk dobrý, pozornosti světových gigantů neunikne. Podobně tomu je i u Kaika Brita, který zastává roli šampiona velterové váhy OKTAGONu MMA.

Výkony mu vynesly laso do světa. Šampiona OKTAGONu si teď otestuje sám Dana White

Velice perspektivní brazilský bijec, který si jako první na domácí scéně vyšlápl na někdejšího velterového vládce Davida Pink Panthera Kozmu, se díky svým výkonům dostal do hledáčku lídra světového MMA, a sice UFC.

Šestadvacetiletý brazilský zápasník, jehož profesionální skóre čítá šestnáct výher a čtyři porážky, dostal pozvánku do Dana White Contender Series, kde probíhá každý rok nábor nových zápasníků do hvězdné organizace.

Zápasy zprostředkovává a živě sleduje sám šéf UFC Dana White, který se pak rozhoduje, komu nabídne smlouvu. Výhra v takovém zápase je tedy prioritou, ale pokud i navzdory vítězství nepředvedete kvalitní výkon, kontrakt i tak nedostanete.

Než si Kaik začne dělat těžkou hlavu s tím, komu během své vstupní zkoušky bude čelit, může se radovat. Už jen to, že si ho prezident noblesní MMA asociace všiml, je důvod k oslavám. Teď totiž ví, že dělá něco dobře, a bude-li v tom pokračovat, jeho sny se brzo stanou i skutečností.

„Za vše děkuji Bohu. Právě jsem podepsal smlouvu do Dana White Contender Series. Půjdu do toho naplno a dojdu si pro vítězství!“ oznámil nadějný brazilský bijec skrze své sociální sítě. Až tuto novinku oslaví, pak nastane tvrdý trénink a 20. srpna nadejde čas boje, kdy se rozhodne, zdali se stane novou posilou hvězdné UFC.