Změna v příběhu! Za prohru s Khabibem mohlo zranění, řekl McGregor a zveřejnil důkazy

Přesně před pěti lety Conor McGregor řekl, že jednou vyjde pravda najevo. Nyní na platformě Netflix vyšel dokumentární seriál o irském zápasníkovi, kde jsou uveřejněny záběry, které odhalují jeho zdravotní potíže.

Změna v příběhu! Za prohru s Khabibem mohlo zranění, řekl McGregor a zveřejnil důkazy

Khabib v říjnu roku 2018 v rámci titulové obhajoby divize lehké váhy UFC svého irského soka jasně přejel. Za demolici v druhém kole vyhrál na bodové listině 10-8 a finální direkt večera nasadil ve čtvrtém kole, kdy svého soupeře lapil do submise (neck crank). 

Conor McGregor tehdy prohlásil, že jej od lepšího výsledku zastavilo zranění v přípravě. Jen několik týdnů před osudným zápasem si během sparingu zlomil malíček na noze, jenž mu natropil více problémů, než si umíte představit.

„Nemohl jsem trénovat, spát, chodit ani cvičit, vše bylo prostě zlé. Za žádných okolností jsem ale nemohl zápas zrušit, to není můj styl, a tak jsme prostě omezili sparingy a přípravu na minimum. Jeli jsme jen to nejdůležitější,“ vzpomínal McGregor.

„Problém byl i v tom, že mi kvůli té zlomenině nešlo splnit váhový limit. Mé tělo bojovalo s jednou věcí a nebylo schopno se poprat i s úbytkem váhy. Stálo mě to opravdu hodně sil, abych se dostal na 70 kilogramů, které mi pak chyběly,“ uváděl pověstný Notorious.

„Kdybych byl tehdy zdráv, ten výsledek mohl být jiný. Už takhle jsem však určoval tempo souboje a snažil se o ukončení. Khabib mi oproti tomu pořád jen lezl po nohách,“ završil Conor skrze své sociální sítě, kde dělal promo k dokumentární minisérii, jež právě vyšla na Netflixu.