Světová organizace? Teď už není o čem, ví Novotný. OKTAGON boural rekordy

Karlos Vémola na tom samozřejmě má lví podíl, ale i tak se dnes už z hlediska projeveného zájmu a sledovanosti nedá brát OKTAGON MMA jako organizace druhého sledu.

Světová organizace? Teď už není o čem, ví Novotný. OKTAGON boural rekordy

Prorazit na dnešním náročném bojovém trhu není vůbec snadná záležitost, a přesto se to OKTAGONu, který je pořád relativně mlád, podařilo. Z hlediska sledovanosti se již dorovnal, ne-li překonal polské KSW, což byla doposud největší evropská asociace.

Za průlomový považuje český šéf OKTAGONu Ondřej Novotný víkendový turnaj s pořadovým číslem 43, na kterém opět účinkoval Terminátor Karlos Vémola. Ten znovu vyprodal prakticky celou O2 arenu (chybělo jen pár desítek lístků) a pomohl svému zaměstnavateli překročit tu pomyslnou mez určující velikost organizace.

„Toto byla ta klíčová noc, kdy nastal čas, aby se o nás přestalo pochybovat. OKTAGON MMA je definitivně jedna z nejpopulárnějších věcí Československa v showbyznysu a ve sportu. Chci, abychom na to všichni byli společně hrdí,“ promluvil na tiskové konferenci pyšný boss Ondřej Novotný.

Jeho kolega, slovenský šéf Pavol Neruda, to jen doplnil slovy, že bychom se nemohli bát řadit OKTAGON nad KSW, které už nemá taková čísla sledovanosti. Pravda, má o něco méně turnajů, ale ten příběh zdaleka není tak napínavý.

„Podle mě si titul největší MMA organizace v Evropě zasloužíme, protože prodáváme nejvíce lístků ze všech MMA organizací, které tady dělaly a dělají turnaje. Dodávám však, že je to nějaký momentální stav, kdy máme určitý náskok před KSW, u kterého uznávám, že dělají skvělé turnaje,“ přitakával Neruda.