Kdo ovládne Tipsport Gamechanger? Česká MMA jednička prozradila svůj tip

OKTAGON MMA se letos pyšní průlomovou novinkou zvanou Tipsport Gamechanger, do které byli zařazeni nejlepší tuzemští MMA zápasníci z velterové váhy.

Kdo ovládne Tipsport Gamechanger? Česká MMA jednička prozradila svůj tip

Úvodní kolo je za námi a někteří borci si dokonce prošli i druhým. David Kozma a Louis Glismann postoupili již do semifinále, kde je doplní lepší ze zápasových dvojic Christian Jungwirth - Bojan Veličkovič a Andreas Michailidis - Marcel Grabinski.

Smolné pro domácí publikum je, že se v této fázi soutěže drží aktivní už jenom jeden český zástupce. David Pink Panther Kozma jako jediný udržuje české barvy naživu a pokud štěstí dá, dojde až do finále. Jiří Procházka mu v tomto ohledu nejenom drží palce, ale zároveň i pevně věří.

„Kdo je můj favorit v Tipsport Gamechangeru? Určitě David Kozma!“ odpověděl Procházka během sobotního turnaje z pražské O2 areny v mezičase na dotaz správců sociálních sítí OKTAGONu MMA.

A proč? „Protože má velké srdce a dobře ví, jak překonat ty náročné chvíle a překážky, které se mu během zápasů staví do cesty. Skutečně si myslím, že má velkou šanci na celkovou výhru,“ konstatoval úspěšný bojovník, který věří, že historicky první vítěz průlomové soutěže bude z Česka.

David Kozma dle bookmakerů zůstává druhým nejsilnějším zápasníkem v celé pyramidě. Větší šance na výhru má dle papírových předpokladů pouze rozjetý dánský „Spartacus“ Louis Glismann, jenž to se svými výkony nemusí mít ani daleko od slavné Ligy mistrů UFC.