Prokletí pokračuje! Fury je opět bez soupeře, už začíná hledat dokonce v Číně

Tysonovi Furymu se ani na druhý pokus nepodařilo vyjednat zápas s divácky atraktivním soupeřem. Po Oleksandru Usykovi nyní padl i jeho střet s Andym Ruizem.

Prokletí pokračuje! Fury je opět bez soupeře, už začíná hledat dokonce v Číně

Stáj Top Rank jen marně shání pro Gypsyho Kinga vhodného soupeře… On by se přeci jen našel, ale každý si říká o nereálně vysoké částky. Takové, které tým šampiona nemůže garantovat.

„Oleksandr Usyk si říkal o velké prachy, Andy Ruiz si říká o velké prachy. Nikomu nejde o sport jako takový, všichni si chtějí jen vydělat. Andy chtěl garanci dvaceti milionů dolarů,“ pronesl evidentně rozlícený britský boxer na stanici BT Sport. Hájil se tak, že chyba není na jeho straně.

„Rád bych boxoval nejpozději na konci léta, a když mě tihle borci odmítají, tak holt dám šanci někomu, kdo o ni skutečně stojí,“ poznamenal současný vládce federace WBC.

Kdo by tím novým protivníkem mohl být? Nedávno se uskutečnil duel mezi Joe Joycem a Zhilei Zhangem. Druhý jmenovaný vyhrál na technické KO poté, co svému soupeři způsobil zranění v oblasti oka. Doktor mu z důvodu bezpečnosti nedovolil v zápase pokračovat.

„Zhilei je určitě zajímavou volbou, kterou v této chvíli zvažujeme. Tyson chce boxovat ještě v létě, a pokud Zhilei s tímto plánem souhlasí, možná se na něčem domluvíme,“ odhalil dodatečně Furyho britský manažer Frank Warren. Možná tedy stojíme u zrodu nového utkání, leč nepředbíhejme, protože nám minulost ukázala, že se věci dokáží velice rychle také změnit.