Atmosféra, která tu ještě nebyla! Vémola i Kincl se přepnuli do vražedného módu a hrozí si jatkami

Jako tradičně už nám den před každým velkým turnajem nechyběl ceremoniál vážení, který byl tentokrát o to zajímavější, protože si na něm dali staredown dva velcí rivalové, jež si v kleci chtějí vážně ublížit.

Atmosféra, která tu ještě nebyla! Vémola i Kincl se přepnuli do vražedného módu a hrozí si jatkami

Málokdo by věřil tomu, že v tomto zápase je mistrovský opasek až tou druhou nejdůležitější věci. První je pomsta a spolu s ní i zadostiučinění, které nastane v momentě, co jeden toho druhého skolí na kolena.

„Jsem rád, že tady po pěti letech můžu stát. Navážili jsme a nic nezabrání tomu, aby teď přišla strašná válka. Pět let na to čekám. Je to šílené. Zabiju ho, určitě!" burcoval před rozvášněným davem šampion Kincl.  

Ani jeho olomoucký protějšek nebyl se svou predikcí mírnější. Také jeho za výhrou táhnou osobní spory, jež sahají až do soudní místnosti, které nehodlá nechat jenom tak.

„Jsem připraven, zítra budu dvojnásobný šampion!" předpověděl Terminátor, jenž si naposledy v prvním kole poradil s Al Matavaem.

„Nervozita je určitě velká, protože vidím zájem lidí. V tomhle zápase jde o všechno, protože kolik tu je dvojnásobných šampionů? Do 3. kola Kincla ukončím. Za všechny ty kecy a výsměchy ho konečně můžu mlátit do ksichtu. Stoprocentně bude TKO!“ slíbil.

Je velmi obtížné tento souboj s předstihem tipovat, dokonce i v sázkových kancelářích jsou kurzy na oba bojovníky podobné, ne-li dokonce stejné. Mnoho zápasníků přiznává, že se Patrik dost posunul, ale na druhou stranu Karlos má ten drtivý nástup a silný wrestling, který mu opět může fungovat… Za pár chvil bude každopádně jasno.