Rád se k boxu ještě vrátím, odhalil McGregor. V hlavě nosí i jméno soupeře

Někdo miluje Conora McGregora, ale nemusí zrovna MMA. Pro takové fanoušky máme skvělou zprávu, irský bouřlivák vážně vyhlíží návrat zpátky mezi šestnáct provazů.

Rád se k boxu ještě vrátím, odhalil McGregor. V hlavě nosí i jméno soupeře

Conor McGregor je výtečný postojář, který své bojové kvality prodával pouze na horké půdě MMA. Pak jednou si to přešel k boxu a rovnou proti Floydu Mayweatherovi. To je dle některých nejlepší boxer celé historie.

Conor tento zápas prohrál v desátém kole na TKO, ale rozhodně v něm nezklamal, spíše naopak. Ukázal, že by v boxerském světě mohl potrápit mnohé velké šampiony a po jednom takovém hází očkem už teď.

„Ano, do boxerského ringu bych se určitě znovu rád vydal, ale musí to být jedině proti Canelu Alvarezovi. To on mě nejvíce láká a já vím, že ho mohu porazit,“ sdělil McGregor novináři Michaelu Bensonovi své pány.

Díky čemu si tak věří? „Protože jsem levák, bojuji v opačném gardu a ten je vždy pro všechny nepříjemný. Navíc mám kvality, které rozhodně předčí jeho očekávání. Ve skutečnosti jsem i pro Canela velice nepříjemnou zkouškou,“ věří si.

Inu, byla by to vskutku skvělá podívaná, ale aby k ní došlo, musí zaprvé souhlasit jeho soupeř a zadruhé s ní musí souhlasit i UFC, které Conora nyní zaměstnává. Během svého aktivního působení zde nemůžete vyjednávat s žádnou jinou organizací.

Jediným východiskem je, že se irský Notorious vybojuje z aktivní smlouvy. Ta dle neověřených informací čítá ještě dva zápasy, přičemž ten první svede letos v zimě proti Michaelu Chandlerovi.