Turnaj se blíží a lístky zdaleka nejsou vyprodány. Může za to Kincl, odpověděl bleskově Vémola

Půjde o největší zápas v celých dějinách českého MMA, a přesto o něj diváci nejeví takový zájem, aby zakoupili všechna místa v O2 areně.

Turnaj se blíží a lístky zdaleka nejsou vyprodány. Může za to Kincl, odpověděl bleskově Vémola

Organizace OKTAGON MMA na svých sociálních sítích během středečního večera překvapila, když své sledující informovala o tom, že jim stále chybí 20 % lístků do O2 areny. A jelikož jsou lupeny v prodeji již od loňského roku, je to velké zklamání, které nezastíral ani sám olomoucký Terminátor.

„Tak tohle člověka zamrzí, ale třeba se to ještě pohne. Myslím si, že to je zapříčiněný trochu tím, že Kincl zezačátku hlásal, že ten zápas nebude. A bohužel, lidi mrzelo, že si koupili na prosinec a já jsem tam nebyl. A potom další věc je, že já jsem se trošku odmlčel,“ odůvodňoval skrze deník Sport Vémola, proč den před turnajem není vyprodáno.

„Věřím tomu, že naše odveta s Attilou bude znovu vyprodaná. S Marpem to taky bylo vyprodaný. Asi zkrátka zápas s Kinclem není takový hit, jak jsme čekali. To ale nemění nic na tom, že tam bude třeba osmnáct tisíc lidí. To si myslím, že je na MMA pořád skvělý. Doba taky není nejpříjemnější. Je to jedno s druhým,“ přidával.

Ona se nepochybně ta situace ještě zvedne, až se diváci po pátečním ceremoniálu vážení dostanou do varu. Zdali to ale zaplní 100 % kapacity, která má čítat až 20 tisíc lidí, to je pro tuto chvíli velkou otázkou.

Co nicméně víme již teď, jest to, že výhra bude mít větší cenu jak titul. Zde jde o ukončení jedné velké rivality, což se bude moct využít jako takový odrazový můstek do světa. Pro poraženého to ale bude konec celé bojové poutě.

„Porážka v takovém duelu určitě bude hodně bolet. Karlos i Patrik jsou de facto na vrcholku potravinového řetězce. Bojují o titul v prestižní evropské organizaci a pád pochopitelně hodně bolí. Je to umocněné i těmi emocemi a trashtalkem, které tím už nějakou dobu provázejí. Tyhle věci tomu ještě víc přidávají na důrazů. Pro oba to bude zásadní zlom. Pro vítěze, i pro poraženého,“ přispěl se svým názorem přední český trenér André Reinders.