Fury predikoval výsledek zápasu Joshua vs. Wilder. Jeho krajan by měl raději odvrátit zrak

Tyson „Gypsy King“ Fury je nadšený, že těžká váha boxu bude opět jednou budit takovou pozornost. Duel Joshua vs. Wilder je minimálně na papíře naprosto ohromný, ale ve skutečnosti má prý už předem jasně daného vítěze.

Fury predikoval výsledek zápasu Joshua vs. Wilder. Jeho krajan by měl raději odvrátit zrak

Aniž bychom museli brouzdat někam daleko do historie, můžeme si vybavit Furyho předchozí rozhovor, ve kterém říkal, že on a Wilder jsou dvěma aktuálně nejlepšími boxery těžké váhy planety. Kdokoliv další se nachází až za nimi. A tím myslel nejen Oleksandra Usyka, současného šampiona čtyř federací, ale především také Joshuu.

Momentálně se domlouvají finální podmínky smlouvy k zápasu Joshua vs. Wilder a Gypsy King si v rámci této ohromné události neodpustil bojovou predikci. V té byl zcela stručný, jasný a sebevědomý.

„V první řadě bych rád řekl, jak moc mě těší, že se Anthony konečně rozhoupal, skutečně dlouho jsem čekal, až ho uvidím v takovém velkém zápase. Na druhou stranu zase musím říct, že jak moc mě těší, že do toho jde, tak si jsem úplně jistý, jak jeho souboj dopadne,“ pronesl Fury pro iD Boxing.

„Nezáleží na tom, jak moc se Anthony bude snažit, on nemá ty kvality, aby se mohl měřit s hrozbou typu Deontaye Wildera. Jakmile dostane ránu, tak zpanikaří a opět to bude ten klasický ustrašený Joshua. A že Wilder rozdává neskutečné bomby,“ povídal Fury z vlastní zkušenosti.

„Nevím sice, v jakém kole bude konec, ale jsem si jistý, že tam Deontay jednu propasíruje a dá KO. AJ nemá srdce bojovníka, aby se s jeho KO silou mohl měřit,“ zněla Furyho drsná predikce.