Válku vystřídal klid zbraní. Kníže zničil rappera Rytmuse a pochválil jeho tuhou bradu

Patrik Vrbovský sice není žádný profesionální bojovník, zato ale jde mnoha mladým lidem příkladem a sám sobě si plní sen. Do ringu se mu podařilo dostat už několik velkých jmen, včetně slavného Petra „Monstera“ Knížete.

Válku vystřídal klid zbraní. Kníže zničil rappera Rytmuse a pochválil jeho tuhou bradu

Tento duel bychom mohli vesměs už považovat za jakýsi střet dvou veteránů. Patrik Vrbovský alias Rytmus vedle muziky podporuje i rozvoj ducha a svým vystupováním v ringu chce přimět mladší generace, aby se sebou také něco dělala.

Za parťáka si nemohl vybrat lepšího soupeře. Souhlas k tanci mezi šestnácti provazy mu dal slavný trenér Petr „Monster“ Kníže, který je oproti Patrikovi podstatně nižší váhová kategorie. Petrovi se zpočátku tento hmotnostní deficit nelíbil, připadal si totiž, že ho chce Rytmus znevýhodnit, aby prohrál, ale nakonec na jeho podmínky přistoupil a stejně mu naložil.

„Podle mě je Patrik pěkný srab. Pan zpěvák se tvrdě připravuje, a ještě si usmyslí, že půjdeme váhu do sta kilo. Já jsem přitom pouhý veltr (77 kg) a on mi vykládá, že tolik nezhubne. Takže jsme se nakonec domluvili na devadesáti pěti kilo. K tomu navíc si tam Patrik vymyslel, že půjdeme tři kola po třech minutách a že budeme mít velké rukavice, čili ne standardní,“ popsal Monster na tiskové konferenci pár dní před duelem.

Po samotném boji, ve kterém svého soupeře zdemoloval, však rázem otočil. Původní zlobu vystřídala slova chvály.

„Po tom všem musím smeknout Rytmusovi poklonu. Na to, že to je amatérský sportovec, tak toho vydržel opravdu hodně a má stejně betonovou hlavu, jako mám já. Překvapilo mě, kolikrát jsem ho zasáhl čistým úderem, ale on se jen oklepal a šel dál. Rozhodně bych nechtěl dostat tolik, co dostal on,“ zasmál se Monster na pozápasové tiskové konferenci, kde již smazal všechny předchozí spory.