Sivák opět posunul hranice o kus dále, v RFA má rekord a teď jde obhajovat pás WAKO PRO

Pokud by se někdo zeptal, jaký bojovník má v Česku největší potenciál, drtivá většina lidí odpoví již naprosto s přehledem Vašek Sivák, třiadvacetiletý kluk z Ostravy, který si jde za svým snem, jemuž podřizuje cokoliv.

Sivák opět posunul hranice o kus dále, v RFA má rekord a teď jde obhajovat pás WAKO PRO

Tvrdá dřina, které nese ovoce. Vašek Sivák je vůbec prvním šampionem organizace Real Fight Arena, ve které také svůj opasek již tento víkend obhájil. Stalo se tak v Havířově v duelu proti rakouskému bijci s čečenskými kořeny Ruslanu Tokhtarovovi.

Soupeř vedl před bojem velké řeči, ale jakmile došlo na lámání chleba, tak jen marně hledal recept na úspěch. Český bijec svého protivníka poslal k zemi již v závěru prvního kole, po čemž nastala jednostranná demolice, kterou ve čtvrtém kole zastavil rozhodčí.

Sivák tak potvrdil své kvality a jelikož je prvním šampionem RFA a zároveň prvním bojovníkem, který zde svůj titul úspěšně obhájil, tak se nesmazatelně zapsal do dějin této stále poměrně nové, leč velice perspektivní organizace.

Vašek nicméně nechce přepisovat rekordy jen na domácí scéně, jeho vizí je vyrazit do světa, kam by se mohl vydat už ke konci roku, neboť mu lano hází například RCC, tedy Russian Cagefighting Championship.

Ještě než její nabídku Vašek zváží, musí se uprostřed léta dostavit k povinné obhajoby svého WAKO PRO titulu, kde mu bude soupeřem devítka žebříčku Combat Pressu pérové váhy Eddy Nait-Slimani. A i to je zatraceně náročná zkouška, možná nejtěžší k dnešnímu dni vůbec. 

Nejčtenější z tématu