Brazilský objev se znovu zahřívá. V UFC si připsal třetí výhru v řadě a už kouká po Procházkovi

Jiří Procházka je sice stále mimo hru, ale už se o něho zajímá celá řada bojovníků. Poslední, kdo se přidává do sbírky, je vítěz hlavního předzápasu turnaje UFC on ABC 4 z nynějšího víkendu.

Brazilský objev se znovu zahřívá. V UFC si připsal třetí výhru v řadě a už kouká po Procházkovi

Johnny Walker je perspektivní bijec, který v jednu chvíli útočil na titul šampiona divize polotěžké váhy. Pak ale přišly nějaké osobní trable, jak to on prezentoval, a rázem se výsledky propadly a spolu s ním i mistrovský sen.

Když si brazilský bojovník vyčistil hlavu, opět začal v UFC válet. Nyní v noci ze soboty na neděli dokonce přemohl zkušeného Anthonyho Smithe, čímž dal jasně najevo své ambice.

„Lidé o mně pochybovali, ale já přitom dokazuji, že jsem schopen mimořádně velkých věcí, pokud mám správně nastavenou hlavu. Chvíli to sice trvalo, ale konečně se blížím k cíli, který se mi zamlouvá,“ chválil se bojovník, který v UFC vyhrál třetí zápas v řadě. Odměnou mu bude sladký posun v žebříčku, patrně již do elitní pětky.

„Nacházím se v bodě, ve kterém již nemohu být přehlížen. Slíbil jsem šampionovi Jamahalu Hillovi, že si pro něho dojdu, ještě mu totiž něco dlužím a on moc dobře ví, oč se jedná,“ pokračoval Walker na tiskové konferenci ve vyprávění.

„Samozřejmě také vnímám, že tu je stále Jiří Procházka, který v boji o titul drží přednostní právo. Nebudu proti tomu nic namítat, ale řeknu vám, že věřím, že se naše cesty jednoho dne určitě střetnou. Naše styly jsou si hodně podobné a diváci si nás přejí vidět,“ dodal Walker závěrem.