Podmínky ke comebacku byly sděleny. White musí rozhodnout, zdali chce milovníka davu zpět

Není to tak dávno, co Jorge Masvidal oznámil, že se jeho UFC a obecně i MMA anabáze nachýlila ke konci. Jenže po chvilce strávené doma u krbu pochopil, že na tenhle život ještě není připravený.

Podmínky ke comebacku byly sděleny. White musí rozhodnout, zdali chce milovníka davu zpět

„Bojování je mým životním stylem, asi se jej nikdy nebudu moct opustit,“ pronesl s lehce sklíčeným výrazem ve tváři slavný floridský zápasník, v jehož moci je symbolický BMF opasek. Ten Dana White před čtyřmi lety nechal vyrobit tomu „Největšímu grázlovi ve hře“.

Náznak směrem k Danu Whiteovi vyslal Masvidal zcela jasný. Pokračování v UFC se nebrání, protože ty síly, chuť a energii v sobě ještě má. Co mu tedy chybí?

„Chlapi, dnešní doba je celá o penězích. Já ten sport miluju a svůj důchodový status kvůli němu zruším, ale chci dostat zaplaceno. Já jsem tou největší hvězdou velterové váhy a Dana White ví, co mu má přítomnost v zápasech a na turnajích obecně zaručí,“ rozebral Masvidal v MMA Junkie radiu.

„Nebudu nic víc říkat. Můžu jít proti komukoliv, pokud za to budou dobré prachy,“ sdělil pověstný floridský rváč své podmínky, které dost možná i budou splněny. Málokdo totiž dokáže prodeji PPV trhat rekordy jako Conor McGregor. A Jorge k tomu měl kolikrát blízko. To mimo jiné přiznal i sám White na tiskové konferenci.

„Masvidal je takový druhý McGregor. Jeho přítomnost zvedá diváky ze sedaček. Když to rozjede, a tím nemyslím jenom v kleci, strhne se lavina zájmu. Nepopírám, ten člověk se umí prodat,“ sdělil šéf UFC, který v rámci přerozdělování financí mnohdy bývá takový skrblík, v tomto případě by ovšem mohl udělat výjimku.